Ιράν – Πορτογαλία: Το πιο λαμπρό αστέρι

Ιράν – Πορτογαλία: Το πιο λαμπρό αστέρι

Στο Σαράνσκ και στο πλαίσιο του 2ου ομίλου του Μουντιάλ, το Ιράν κοντράρεται με την Πορτογαλία, της οποίας ηγείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένας βαθμός είναι αρκετός για τους Ίβηρες ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστούν για την ισοπαλία.

Μόνο η νίκη του δίνει πρόκριση
Το Ιράν διέψευσε τα σενάρια που το ήθελαν να εκτοπίζεται εύκολα από τους αντιπάλους του στον εν λόγω όμιλο, ωστόσο στην πράξη εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστικό. Μετά τη νίκη επί του Μαρόκου (1-0), υπέκυψε δύσκολα στις ορέξεις της Ισπανίας (0-1). Στο δεύτερο ματς, κατόρθωσε να σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ ενώ λίγο αργότερα είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία.

«Δείξαμε τρομερό πάθος και μαχητικότητα απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Η Ισπανία ήταν ανώτερη ωστόσο νομίζω ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ελάχιστοι περίμεναν ότι θα φθάναμε στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων με ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και είναι κάτι σπουδαίο αυτό» ανέφερε ο τεχνικός Κάρλος Κεϊρός, γεννημένος στη Μοζαμβίκη, που αποτέλεσε πορτογαλική αποικία, και πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας (2008-10).

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα
Η Πορτογαλία δεν έχει αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, στην προσπάθεια επίτευξης της πρόκρισης στη φάση των 16. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε ένα χα-τρικ στο εναρκτήριο ματς με την Ισπανία (3-3) ενώ πέτυχε και το μοναδικό γκολ στη νίκη επί του Μαρόκου (1-0).

«Ο Ρονάλντο είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όσο μεγαλώνει, τόσο ωριμάζει και εξελίσσεται. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι ευλογία για κάθε προπονητή να τον έχει στη διάθεσή του» σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του τόσο στην εθνική ομάδα όσο και σε συλλόγους της Σούπερ Λιγκ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ιράν – Ισπανία 0-1

Πορτογαλία – Μαρόκο      1-0 (Ρονάλντο ο σκόρερ)

Παράδοση:

Πορτογαλία – Ιράν   2-0

Πορτογαλία – Ιράν   3-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X