Ισπανία – Μαρόκο: Επιθετικοί σε φόρμα

Ισπανία – Μαρόκο: Επιθετικοί σε φόρμα

Στο Καλίνινγκραντ ολοκληρώνεται ο 2ος όμιλος του Μουντιάλ με τη διεξαγωγή του αγώνα της Ισπανίας με το Μαρόκο. Η «Φούρια Ρόχα» μοιράζεται την κορυφή με την Πορτογαλία και θα παραταχθεί για μία νίκη με πειστική εμφάνιση απέναντι στο Μαρόκο που φανέρωσε πόσο σκληροτράχηλο είναι.

Μόνο η νίκη του δίνει πρόκριση
Η Ισπανία δεινοπάθησε για να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Ιράν (1-0) καθώς χρειάστηκε ένα γκολ του Ντιέγκο Κόστα που ήρθε με περιπετειώδη τρόπο καθώς η μπάλα έπειτα από καραμπόλα, κατέληξε στα δίχτυα των Ιρανών. Στα τελευταία λεπτά, οι τελευταίοι σκόραραν αλλά το γκολ τους δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

«Είμαστε στη Ρωσία για να φθάσουμε στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Βαδίζουμε σιγά-σιγά, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, απαιτείται σοβαρότητα και καθαρό μυαλό. Πιστεύω ότι όσο προχωράμε στο θεσμό, η εικόνα μας θα βελτιώνεται και περισσότερο» ανέφερε ο Ντιέγκο Κόστα.

«Η άποψή μου είναι ότι στο Μουντιάλ βρίσκονται 32 ομάδες που καμία δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει τίποτα στην άλλη, όποιος νομίζει ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, κάνει μεγάλο λάθος. Με ταπεινότητα και συγκέντρωση, θα αντιμετωπίσουμε τους Μαροκινούς» δήλωσε ο Φερνάντο Ιέρο που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την αποπομπή του Γιούλεν Λοπετέγκι.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δείτε τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+ 

Θετική παρουσία, αρνητικά αποτελέσματα
Το Μαρόκο ήλπιζε ότι όταν θα έφθανε το τρίτο ματς του ομίλου θα είχε ελπίδες πρόκρισης. Οι ήττες, όμως, από Ιράν (0-1) και Πορτογαλία (0-1) το έθεσαν εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για τη νοκ άουτ φάση. Και στα δυο αυτά παιχνίδια, πάντως, άφησε θετικές εντυπώσεις και άξιζε κάτι καλύτερο.

«Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και την ομάδα συνολικά. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και κόντρα στην Πορτογαλία που όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το επίπεδό της. Θέλουμε απέναντι στην Ισπανία να δείξουμε την αξία μας και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που μας έχουν κάνει να νιώθουμε ότι παίζουμε στην Καζαμπλάνκα» τόνισε ο Γάλλος εκλέκτορας Ερβέ Ρενάρ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ιράν – Ισπανία 0-1 (Ντιέγκο Κόστα ο σκόρερ)

Πορτογαλία – Μαρόκο      1-0

Παράδοση:

Μαρόκο – Ισπανία    0-1

Ισπανία – Μαρόκο    3-2

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X