Δανία – Γαλλία: Ο ένας βαθμός είναι αρκετός

Δανία – Γαλλία: Ο ένας βαθμός είναι αρκετός

Στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, Δανοί και Γάλλοι μονομαχούν στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Μουντιάλ. Με τα τωρινά δεδομένα, η ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκριση στη Δανία, με τη Γαλλία να σχεδιάζει ήδη την παρουσία της στην επόμενη φάση.

Φέρει το προβάδισμα πρόκρισης
Η Δανία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο κόντρα στο Περού (1-0) και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αυστραλία (1-1). Οι τέσσερις βαθμοί τη θέτουν σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση. Οι Πόουλσεν και Ερικσεν χρίστηκαν σκόρερ για λογαριασμό της ομάδας του Ογκε Χαράιντε μέχρι τώρα, με τον δεύτερο να αποτελεί, δίχως άλλο, τον ηγέτη της εντός αγωνιστικού χώρου.

«Χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα απέναντι στην Αυστραλία, η οποία μας απείλησε αρκετές φορές μέσω αντεπιθέσεων. Καταναλώσαμε αρκετή ενέργεια αλλά βρισκόμαστε στο Μουντιάλ. Περιμέναμε δύσκολα παιχνίδια και το διαπιστώσαμε στην πράξη αυτό. Εστιάζουμε την προσοχή μας τώρα στη Γαλλία» ανέφερε ο Χαράιντε.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ποιότητά της έκανε τη διαφορά
Η Γαλλία ξεπέρασε τα εμπόδια της Αυστραλίας (2-1) και του Περού (1-0) δίχως να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της. Βασίστηκε αρκετά στους παίκτες που κοσμούν τη μεσοεπιθετική γραμμή της. Στο δεύτερο ματς με την «μπλανκιρόχα», ο Εμπαπέ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε κρίσιμο, χρονικά, σημείο. Αν και ο γκολκίπερ Γιορίς δεν κινδύνευσε πάρα πολύ, το 1-0 υπέρ των «μπλε» διατηρήθηκε μέχρι τέλους και ήταν αγχωτικό.

«Είμαστε στην επόμενη φάση και αυτό μας ικανοποιεί αρκετά. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο 45λεπτο με το Περού, στην επανάληψη επιλέξαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων. Η ομάδα πρέπει να ξέρει να αμύνεται αλλά και να επιτίθεται συλλογικά. Νομίζω έχουμε ισορροπία μεταξύ των γραμμών, είμαι σίγουρος ότι στα δύσκολα θα ανταποκριθούμε άψογα» υποστήριξε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Τελευταία αποτελέσματα:

Δανία – Αυστραλία      1-1 (Ερικσεν ο σκόρερ)

Γαλλία – Περού  1-0 (Εμπαπέ ο σκόρερ)

Παράδοση:

Δανία – Γαλλία   1-2

Γαλλία – Δανία   2-0

Γαλλία – Δανία   2-0

Δανία – Γαλλία   2-0

Γαλλία – Δανία   1-0

Γαλλία – Δανία   3-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X