Αυστραλία – Περού: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Αυστραλία – Περού: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Στο «Φιστ Στέιντιουμ» του Σότσι, Αυστραλία και Περού συνθέτουν ένα ζευγάρι στο οποίο οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η ομάδα του Φαν Μαρβάικ ψάχνει μόνο τη νίκη και θα περιμένει νίκη της Γαλλίας στο άλλο ματς για να ελπίζει σε πρόκριση από τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.

Καλύτερη του αναμενομένου
Η Αυστραλία άφησε θετικές εντυπώσεις τόσο στην ήττα από τη Γαλλία (1-2) όσο και στην ισοπαλία με τη Δανία (1-1), με τον χαφ Γέντινακ να σκοράρει και στα δυο ματς, από την άσπρη βούλα. Υπό τις οδηγίες του Φαν Μαρβάικ, οι «σόκερους» έχουν δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ολλανδός δεν είχε αρκετό διάστημα για να προετοιμάσει την εθνική ομάδα αλλά φαίνεται ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, είχαμε πολύ καλή παρουσία στο υπόλοιπο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είναι απίστευτο ότι δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ. Γι’ αυτό το λόγο είμαι απογοητευμένος, θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει τη νίκη επί της Δανίας και να ήμασταν εμείς το φαβορί για την πρόκριση» επισήμανε ο Φαν Μαρβάικ.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δείτε τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+ 

Κόστισε η αναποτελεσματικότητα
Το Περού επανήλθε σε Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1982 αλλά απέτυχε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Οι δυο ήττες από Δανία (0-1) και Γαλλία (0-1) θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν οι παίκτες της ήταν εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Στο πρώτο ματς ο Κουένα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και στο δεύτερο ο Ακίνο είχε σουτ στο δοκάρι, στις σημαντικότερες εξ’ αυτών.

«Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν αξιέπαινη, δεν έχω παράπονα. Τα δώσαμε όλα, το μόνο που δεν είχαμε ήταν το γκολ. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας που κατέκλυσε τις εξέδρες, στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο τη συμμετοχή μας στο φετινό Μουντιάλ» δήλωσε ο εκλέκτορας Ρικάρντο Γκαρέκα.

Τελευταία αποτελέσματα:

Δανία – Αυστραλία      1-1 (σκόρερ ο Γέντινακ)

Γαλλία – Περού  1-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X