Περού – Δανία: Με Γκερέρο η «μπλανκιρόχα»

Περού – Δανία: Με Γκερέρο η «μπλανκιρόχα»

Το συγκεκριμένο παιχνίδι φαντάζει καθοριστικό για τις ελπίδες και των δυο ομάδων για την πρόκριση. Η Δανία λογίζεται ως το φαβορί για την δεύτερη θέση εξαιτίας της ποιότητας του ρόστερ της. Επιπλέον, το Περού δεν έχει αγωνιστεί σε τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως το Μουντιάλ, για 36 ολόκληρα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο και έναν εξαιρετικό προπονητή.

Ενισχυμένο με τον ηγέτη του
Οι Περουβιανοί εντυπωσίασαν στα προκριματικά και εξασφάλισαν την συμμετοχή στα πλέι οφ, κερδίζοντας σε αυτά τη Νέα Ζηλανδία με συνολικό σκορ 2-0. Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα έδειξε τις δυνατότητές της στην Προκριματική φάση της ζώνης της Λατινικής Αμερικής φέρνοντας δύο ισοπαλίες με την Αργεντινή, μεταξύ άλλων. Η τελευταία ήττα της, μάλιστα, ήρθε τον Νοέμβριο του 2016, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο επίπεδο.

Το σπουδαίο νέο αφορά την άρση της τιμωρίας του Πάολο Γκερέρο από τη ΦΙΦΑ, με τον αρχισκόρερ της εθνικής ομάδας να τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα, στο τελευταίο χρονικά φιλικό με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία, ο άσος της βραζιλιάνικης Φλαμένγκο σκόραρε δις. Ο Καρίγιο σημείωσε το τρίτο γκολ, σε ματς που διεξήχθη επί ελβετικού εδάφους, με την παρουσία 15.000 Περουβιανών φιλάθλων.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

Εχουν πολλά να αποδείξουν
Οι Δανοί, όπως και το Περού, χρειάστηκαν τα play off για να προκριθούν, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Ιρλανδία. Ο άσος της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στους Ιρλανδούς και αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας για διάκριση.

Η ομάδα του Αγκε Χαρέιντε αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σουηδία (0-0) στη Στοκχόλμη στις 2 Ιουνίου. Καμία εκ των δυο δεν ήθελε να ρισκάρει υπερβολικά, φυσιολογικό θεωρείται το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ντόλμπεργκ, Πόουλσεν και Κορνέλιους είναι ταλαντούχοι αλλά από τη γραμμή κρούσης φαίνεται ξεκάθαρα το κενό του Μπέντνερ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός 23άδας. Ο Γιόργκενσεν αναμένεται να είναι η βασική επιθετική αιχμή των Δανών, ούτε αυτός εντυπωσιάζει όμως.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X