Γερμανία – Σουηδία: Με την πλάτη στον τοίχο τα «πάντσερ»

Γερμανία – Σουηδία: Με την πλάτη στον τοίχο τα «πάντσερ»

Στο Σότσι και το «Φιστ Στέιντιουμ», γήπεδο που πήρε το όνομά του από το όρος Φιστ που δεσπόζει στην περιοχή, Γερμανία και Σουηδία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Μουντιάλ. Η πρόσφατη παράδοση αναφέρει ότι η Σουηδία δεν έχει κατορθώσει να επιβληθεί των Γερμανών στα επτά τελευταία ραντεβού τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Πιάστηκε εν υπνώσει
Οι Γερμανοί εμφανίστηκαν νωχελικοί και υποτίμησαν το Μεξικό, γνωρίζοντας την ήττα για πρώτη φορά μετά από επτά νικηφόρες πρεμιέρες σε επίπεδο Μουντιάλ. Η «Τρι» του Χουάν Κάρλος Οσόριο έδειξε τα δόντια της και ήταν ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε. Μετά από μία ταχύτατη αντεπίθεση, ο Λοσάνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Νόιερ.

«Κάναμε λάθη και τελικά χάσαμε ωστόσο δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη. Αφήνουμε πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα, θα ανακάμψουμε. Παραμένουμε σε τροχιά πρόκρισης, είναι δεδομένο ότι αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα καταφέρουμε τον στόχο μας» τόνισε ο Γιοακίμ Λεβ.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

Ένα και να καίει
Η Σουηδία έπραξε το καθήκον της, λυγίζοντας την αντίσταση των Νοτικορεατών, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του στόπερ Γκράνκβιστ. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Ασιάτες είχαν ρόλο κομπάρσου. «Είμαι υπερήφανος που φορώ το περιβραχιόνιο και έχω τόσο σπουδαίους συμπαίκτες. Είχαμε τα κατάλληλα στοιχεία στο ματς με τη Νότιο Κορέα ώστε να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, επόμενο εμπόδιο είναι η Γερμανία» δήλωσε ο άσος της Κρασνοντάρ.

«Η ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό την καθιστά σαφώς πιο επικίνδυνη τώρα. Θα παραταχθεί μόνο για τη νίκη απέναντί μας. Από τη μεριά μας, θα κάνουμε το ίδιο, παραμένω αισιόδοξος, η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες» σχολίασε ο τεχνικός Γιάνε Άντερσον.

Τελευταία αποτελέσματα:

Γερμανία – Μεξικό      0-1

Σουηδία – Ν. Κορέα    1-0 (Γκράνβιστ ο σκόρερ)

Παράδοση:

Σουηδία – Γερμανία    3-5 (Προκριματικά Μουντιάλ 2014)

Γερμανία – Σουηδία    4-4 (Προκριματικά Μουντιάλ 2014)

Σουηδία – Γερμανία    0-0 (Διεθνές φιλικό)

Γερμανία – Σουηδία    3-0 (Διεθνές φιλικό)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X