Αγγλία – Παναμάς: Ο Χάρι Κέιν σε θέση οδηγού

Αγγλία – Παναμάς: Ο Χάρι Κέιν σε θέση οδηγού

Στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του Μουντιάλ στο Νίζνι Νόβγκοροντ, η Αγγλία τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναμά. Τα «Τρία Λιοντάρια» στάθηκαν τυχερά με την Τυνησία και επικράτησαν με σκορ 2-1 ενώ οι Παναμέζοι γνώρισαν την ήττα από το Βέλγιο με σκορ 3-0.

Σημασία έχει το αποτέλεσμα
Η Αγγλία προηγήθηκε με τον Χάρι Κέιν στο ματς της πρεμιέρας με την Τυνησία ωστόσο επέτρεψε στον αντίπαλο να την απειλήσει και δέχθηκε την ισοφάριση από εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δυσκολεύτηκε αρκετά στη συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά, στις καθυστερήσεις και πάλι ο Χάρι Κέιν έδωσε τη λύση και έστειλε στα ουράνια τους φιλάθλους της αγγλικής εθνικής ομάδας.

«Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ της ισοφάρισης και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό στις προσπάθειές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς ανώτεροι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν περιμέναμε απλά να κάνουν κάτι οι επιθετικοί. Έστω και στο τέλος, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, η νίκη είναι σημαντική και για την ψυχολογία της ομάδας μας» σημείωσε ο τεχνικός Σάουθγκεϊτ.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε αρχή και δύσκολη
Οι Παναμέζοι ντεμπούταραν στο Μουντιάλ με άσχημο τρόπο, όπως αναμενόταν. Άντεξαν ένα ημίχρονο κόντρα στους Βέλγους, στην επανάληψη όταν δέχθηκαν νωρίς το πρώτο γκολ, κατέρρευσαν. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, ο γκολκίπερ Πενέδο ήταν εκ των διακριθέντων παικτών των «καναλέρος» καθώς επενέβη αρκετές φορές για να αποτρέψει γκολ των «κόκκινων διαβόλων».

«Νομίζω ότι το σκορ δεν ήταν μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς τις διαφορές μας με την ομάδα του Βελγίου. Οι αντίπαλοί μας είναι μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο, δεν μπορούμε να ζητούσαμε πολλά περισσότερα. Η προσπάθειά μας με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία και νιώθουμε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Παναμά. Απομένουν δυο ματς στα οποία καλούμαστε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί» ανέφερε ο τεχνικός Ερνάν Νταρίο Γκόμες.

Τελευταία αποτελέσματα:

Τυνησία – Αγγλία        1-2 (Κέιν σκόρερ και των δυο γκολ)

Βέλγιο – Παναμάς       3-0 (Μέρτενς, Λουκάκου (2))

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X