Ιαπωνία – Σενεγάλη: Ξάφνιασαν ευχάριστα στην πρεμιέρα

Ιαπωνία – Σενεγάλη: Ξάφνιασαν ευχάριστα στην πρεμιέρα

Αμφότερες οι ομάδες εξέπληξαν αρκετούς την περασμένη εβδομάδα και μοιράζονται την κορυφή του 8ου ομίλου του Μουντιάλ. Στο Εκατερίνμπουργκ, Ιαπωνία και Σενεγάλη μονομαχούν για την πρωτιά λοιπόν σε αγώνα που προμηνύεται συναρπαστικός.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται
Η Ιαπωνία ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς της Κολομβίας αλλά και να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Καγκάβα βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, οι «Καφετέρος» ισοφάρισαν. Στην επανάληψη, μία ακόμη στημένη φάση ευνόησε τους «Σαμουράι», με τον Οσάκο να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Κολομβιανών, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

«Ανέφερα στους παίκτες μου στην ανάπαυλα ότι αν συνεχίσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, θα κουράσουμε τους αντιπάλους και θα υποπέσουν σε λάθη, κάτι που έγινε» δήλωσε περιχαρής μετά τη νίκη ο τεχνικός των Ιαπώνων, Ακίρα Νισίνο.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» των αντιπάλων
Στα χνάρια της Ιαπωνίας κινήθηκαν και οι Σενεγαλέζοι που ξεπέρασαν το εμπόδιο της Πολωνίας. Τα λάθη της ομάδας του Άνταμ Ναβάλκα κόστισαν ακριβά, με τους παίκτες του Αλιού Σισέ να μην τα συγχωρούν και να σκοράρουν δις. Στο πρώτο γκολ την κύρια ευθύνη έφερε ο στόπερ Τσόνεκ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ στο δεύτερο η κακή συνεννόηση μεταξύ Κριχόβιακ – Μπέντναρεκ – Σέζνι έφερε τον Νιάνγκ σε κενό τέρμα και o άσος της Τορίνο δεν λάθεψε.

«Μπορεί η Πολωνία να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς όταν εκείνη υπέπεσε σε λάθη, πετύχαμε τα γκολ. Είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας, ήμασταν συμπαγείς και πιεστικοί προς τον αντίπαλο. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς» υποστήριξε ο εκλέκτορας Αλιού Σισέ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Κολομβία – Ιαπωνία    1-2 (Καγκάβα και Οσάκο τα γκολ)

Πολωνία – Σενεγάλη   1-2 (Τσόνεκ αυτογκόλ, Νιάνγκ οι σκόρερ)

Παράδοση:

Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2

Σενεγάλη – Ιαπωνία 2-0

Ιαπωνία – Σενεγάλη 0-1

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X