Σενεγάλη – Κολομβία: Ποιοτικές οι γραμμές κρούσης

Σενεγάλη – Κολομβία: Ποιοτικές οι γραμμές κρούσης

Στη Σαμάρα και στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, Σενεγάλη και Κολομβία συγκρούονται με φόντο την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση προμηνύεται συναρπαστική. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν παίκτες κλάσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που είναι ικανοί να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις στους ουδέτερους φιλάθλους.

Αν υποτιμηθεί, θα κάνει μία ακόμη έκπληξη
Η Σενεγάλη αποδεικνύει ότι δεν βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας μόνο για να συμπληρώσει τον όμιλό της. Επιβλήθηκε της Πολωνίας (2-1) και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ιαπωνία (2-2), φανερώνοντας τις επιθετικές αρετές της. Στο δεύτερο ματς, πάντως, τα «λιοντάρια της Τεράνγκα» δεν έπιασαν υψηλή απόδοση. Τα κενά στην άμυνά τους ήταν εμφανή όπως και η έλλειψη συγκέντρωσης σε καίρια σημεία του 90λεπτου.

«Νομίζω ότι σε σχέση με την πρεμιέρα, αποδώσαμε χειρότερα κόντρα στην Ιαπωνία που ήταν καλύτερή μας. Οφείλω να το παραδεχθώ, όπως επίσης και να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθειά τους. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια του Μουντιάλ, υπάρχει ελάχιστος χρόνος για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες» ανέφερε ο τεχνικός Αλιού Σισέ.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ανέκαμψε και δείχνει έτοιμη για πρόκριση
Η Κολομβία βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στην πρεμιέρα κόντρα στους Ιάπωνες, η ήττα με σκορ 2-1 την έφερε σε δυσχερή θέση. Ωστόσο, η αντίδρασή της υπήρξε στο παιχνίδι με την Πολωνία (3-0), αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι Μίνα, Φαλκάο και Κουαδράδο ήταν οι σκόρερ για τους «καφετέρος». Για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετικός ήταν ο χαφ Κιντέρο που έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλεια βαθμών στο ματς με τους Πολωνούς. Μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε τον αντίπαλό μας, είχαμε τη νοοτροπία νικητή που έπρεπε. Κατορθώσαμε να σκοράρουμε και να δείξουμε ένα δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων μας» υποστήριξε ο εκλέκτορας Χοσέ Πέκερμαν.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ιαπωνία – Σενεγάλη    2-2 (Μανέ, Ουαγκέ)

Πολωνία – Κολομβία   0-3 (Μίνα, Φαλκάο, Κουαδράδο)

Παράδοση:

Κολομβία – Σενεγάλη   2-2 (Διεθνές φιλικό, 2014)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X