Τσεχία - Ελλάδα: Ο... τελικός του +12!

Τσεχία – Ελλάδα: Ο… τελικός του +12!

Εναρξη: 11:30, 09/09/2019
Γήπεδο: Shenzhen, Shenzhen Bay Sports Center

Η Ελλάδα τα δίνει όλα για όλα, ώστε να κερδίσει με +12 τους Τσέχους και παράλληλα με ήττα των Βραζιλιάνων να προκριθεί στα προημιτελικά!

Ολα για όλα η Ελλάδα
Σε ένα ματς που είχε μεγάλη… ιδιαιτερότητα για την Ελλάδα, η ομάδα του Σκουρτόπουλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει την αστοχία της, τόσο στα σουτ όσο και στις βολές και ηττήθηκε από τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν να χάσουν σε επίσημο παιχνίδι από το 2006 και τον απίστευτο ημιτελικό στη Σαϊτάμα. Οι Ελληνες πήραν θετικό πρόσημο στην άμυνα, καθώς κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς στους 69 πόντους στο φετινό τουρνουά ( 93.0 πόντους κατά μέσο όρο). Πλέον, η Εθνική τα παίζει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης φάσης με την Τσεχία και να την νικήσει με +12 πόντους, αλλά να επικρατήσει και η ΗΠΑ τη Βραζιλία, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Την απογοήτευση την έχουμε αφήσει ήδη πίσω. Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε τις συνθήκες για το παιχνίδι με την Τσεχία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι δύσκολες καταστάσεις, αλλά τις ζουν όλοι στα πρωταθλήματά τους. Όλα τα παιδιά ξέρουν τι υπάρχει μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε ο Σκουρτόπουλος.

Εντυπωσιακή η Τσεχία
H εντυπωσιακή Tσεχία διέλυσε τη Βραζιλία με 93-71 και κράτησε την Ελλάδα στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Τσέχοι πήγαν στο 3-1, ενώ το ίδιο ρεκόρ έχουν και οι ηττημένοι. Εκπληκτικός Σατοράνσκι με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ. ««Δεν θέλω να το φωνάζω, αλλά πιστεύω πως η ομάδα μας έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως δεν πρόκειται να χάσουμε με κανέναν τρόπο με 12 πόντους από την Ελλάδα. Η διαφορά σίγουρα θα παίξει ρόλο. Θα είναι λάθος να παίξουμε για να κρατήσουμε την διαφορά των 11 πόντων» τόνισε ο Βόιτεχ Χρούμπαν. Ο Μπλέικ Σιλμπ δεν προπονήθηκε με την ομάδα της Τσεχίας και η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με την Ελλάδα παραμένει αμφίβολη.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X