Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Διαβασμένος» στο Μόναχο

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Διαβασμένος» στο Μόναχο

Στο «Audi Dome» του Μονάχου, η Μπάγερν φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από διαφορετική θέση εκκίνησης τον μπασκετικό… μαραθώνιο! Οι Γερμανοί ηττήθηκαν με 19 πόντους διαφορά στην πρεμιέρα από την Εφές Αναντολού (71-90) εντός έδρας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε, αλλά ξεκίνησε με το δεξί κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-84) στο ΟΑΚΑ.

Ο παραγωγικός Παναθηναϊκός

Το… βαρύ χαρτί του Παναθηναϊκού για ακόμη μία χρονιά θα είναι η επίθεση, όπως έδειξε στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν σε εντός και εκτός συνόρων υποχρεώσεις. Δείγμα που πήραμε και από τις φιλικές αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου. Στο ξεκίνημα της σεζόν, το «τριφύλλι» μετράει 4 στις 4 νίκες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα, σε όλες ξεπέρασε τους 83 πόντους!

Κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δέχθηκε και τους περισσότερους μέχρι στιγμής πόντους, με τους Ισραηλινούς να σταματάνε στους 84. Στοιχείο που δηλώνει ότι στην Ευρωλίγκα τα πράγματα είναι διαφορετικά, ότι τρέχουν με άλλες ταχύτητες από αυτές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και εκεί στάθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τεχνικός, Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να το αντιμετωπίσουμε. Η Μπάγερν είναι μία πολύ καλή ομάδα. Στην περιφέρεια με Γιόβιτς και Κοπόνεν δίνουν όλο το ρυθμό στο παιχνίδι της Μπάγερν. Όποια ομάδα ελέγξει το ρυθμό, αυτή θα κερδίσει και το παιχνίδι».

«Τρακαρισμένη» στην πρεμιέρα!

Δεν την λες άπειρη, αλλά ούτε και… πολύπειρη! Επειτα από δύο χρόνια συμμετοχής της στο Γιούροκαπ, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στην Ευρωλίγκα ως πρωταθλήτρια Γερμανίας υπό τις οδηγίες του Μαυροβούνιου τεχνικού, Ντέγιαν Ράντονιτς. Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από την τουρκική Εφές Αναντολού (71-90) στη Γερμανία, ήττα που την επανέφερε στην πραγματικότητα.

Εντός συνόρων, όμως, η ομάδα του Μονάχου «πετάει» από νίκη σε νίκη, όπου την Κυριακή (14/10) το απόγευμα πέτυχε το 3 στα 3 κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ (87-61) εκτός έδρας, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τους Χομπς (15 πόντοι), Μπούκερ (12 πόντοι), Τζέντοβιτς (12 πόντοι) και Λο (11 πόντοι).

Επιπρόσθετα στατιστικά

Παράδοση

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: 81-75 (Ευρωλίγκα 2014-15)

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: 87-72 (Ευρωλίγκα 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X