Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός: Ψάχνει νίκη... ανάσα στο Νησί!

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός: Ψάχνει νίκη… ανάσα στο Νησί!

Ραντεβού στη Λας Πάλμας με τη Γκραν Κανάρια για τον Παναθηναϊκό και η νίκη είναι μονόδρομος στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση!

Για το γόητρο η Γκραν Κανάρια
Η Γκραν Κανάρια προέρχεται από οκτώ σερί ήττες και δέκα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της! Μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο θέλει να βελτιώσει το ρεκόρ της (6-17). Στην προσπάθειά της αυτή θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λουκ Φίσερ.Ο 24χρονος σέντερ χτύπησε στον ώμο, στη διάρκεια της προπόνησης, και θα πρέπει να κάνει αρθροσκόπηση, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι Νησιώτες μπορεί να μην έχουν κάνει το κάτι παραπάνω, ωστόσο σε έναν τομέα είναι εξαιρετικοί, στα κλεψίματα, μετρώντας 6,7 κατά μέσο όρο. Βέβαια, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, οι Ισπανοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Κόρι Τζέφερσον, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του power forward. Πέρυσι ο παίκτης αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ολα για τη νίκη ο Παναθηναϊκός
«Όταν οι ομάδες παίζουν εντός έδρας, παίζουν καλύτερα. Εκτός έδρας είναι διαφορετικά. Μπροστά στους οπαδούς σου, πάντα παίζεις διαφορετικά στο φυσικό τους περιβάλλον. Παίζουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί που μπορούμε» είπε ο Πιτίνο, ο οποίος είδε τον Ντεσόν Τόμας να μένει εκτός αποστολής για το ματς με τους Νησιώτες. Αγώνας σημαντικός, αφού οι πράσινοι με νίκη παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης. Στο ΟΑΚΑ Οι «πράσινοι» δεν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα από την Γκραν Κανάρια και η νίκη με 102-87 είχε έρθει στο… ρελαντί. Ο Παναθηναϊκός (10-13) είναι δεύτερος στα κλεψίματα, με τους “πράσινους” να έχουν μέσο όρο 7,13. Ο Νικ Καλάθης έχει “κλέψει” τουλάχιστον μία μπάλα στα τελευταία δέκα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ενώ ο Σον Κιλπάτρικ μετράει πέντε ματς στην Ευρωλίγκα και σε όλα πέτυχε έστω κι ένα!

Ο Καλάθης χρειάζεται δύο για να ξεπεράσει τον Τζέι Αρ Χόλντεν στην 8η θέση της λίστας όλων των εποχών. Τόσο ο διεθνής πλέι μέικερ όσο και ο Παπαπέτρου προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται. Mε απολογισμό μόλις μια νίκη σε έντεκα εκτός έδρας αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει το τρίτο χειρότερο ρεκόρ νικών-ηττών μακριά από την έδρα του πίσω από την Μπούντουτσνοστ (0-9) και την Νταρουσάφακα (0-10) που είναι οι ουραγοί της φετινής διοργάνωσης.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X