Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ: Με φόρα από το League Cup οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ: Με φόρα από το League Cup οι Πολίτες!

Εναρξη: 22:οο, 27-02-2019
Γήπεδο: Etihad, Μάντσεστερ

Η Σίτι κατέκτησε το League Cup κι έβαλε πλώρη και για τις άλλες τρεις εντός κι εκτός συνόρων. Θα της κόψει το δρόμο στο πρωτάθλημα ο Πελεγκρίνι;

Πήρε κούπα η Σίτι!
Η Σίτι πήρε την πρώτη κούπα του 2019, αφού στη ρώσικη ρουλέτα πέρασε το εμπόδιο της Τσέλσι. Το League Cup μπήκε στην τροπαιοθήκη της Μάντσεστερ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να σπάει το δικό του ρεκόρ! Ο Καταλανός τεχνικός έφτασε τις 25 κούπες στην καριέρα του, κάτι που σημαίνει… 2.3 κύπελλα ανά σεζόν! Ειδικότερα, έχει 14 τίτλους με τη Μπαρτσελόνα, 7 με την Μπάγερν και 4 με τη Σίτι. Ανάμεσα στις 25 κούπες μετρά 3 πρωταθλήματα, 2 Champions League και 3 Παγκόσμια πρωταθλήματα Συλλόγων! Επιστροφή στο πρωτάθλημα, με τους Πολίτες να βλέπουν τη διαφορά από την κορυφή μόλις στο -1! Όμως για τον Γκουαρδιόλα ήταν μία νίκη με κόστος καθώς χτύπησαν οι Φερναντίνιο και Λαπόρτε. Εκτιμάται πως μπορεί να λείψουν για τις επόμενες εβδομάδες.

Προφανώς όλα αυτά είναι σημαντικά θέματα, όμως με ματς – κλειδιά να έρχονται μπροστά σε τρία μέτωπα ο Καταλανός θα θέλει να… κλειδώσει νωρίς το παιχνίδι. Μετά θα εφαρμόσει πλάνο με αλλαγές στο β’ μέρος. Μετά το ματς με την Τσέλσι το κίνητρο δεν λείπει. Μπορεί η ομάδα να έχει καταπόνηση από αγώνες. Παίκτες όπως οι Σανέ, Μαχρέζ και Γκουντογκάν έχουν περάσει δυσκολίες. Ο Κομπανί δύσκολα παίζει δύο ματς μες στην εβδομάδα, ο Στόουνς έχει πρόβλημα τραυματισμού ενώ η απουσία του Ζέσους σημαίνει πως ο Αγουέρο θα συνεχίσει βασικός, παρότι έπαιξε 120 λεπτά στο Γουέμπλεϊ.

Οι επιδόσεις των Πολιτών φέτος είναι εξαιρετικές εντός των συνόρων. Έχουν κερδίσει 19 από τα 21 ματς με ένα σκορ 81-14. Παρότι αρκετές διαφορές και πολλά γκολ βγήκαν στο Κύπελλο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός απολογισμός. Ο Γκουαρντιόλα έχει κερδίσει όλες τις έξι ανταγωνιστικές αναμετρήσεις με τα “Σφυριά”, με την Σίτι να έχει βάλει 22 γκολ.

Ο Σανέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί κανείς. Δεν έπαιξε τόσο στο προηγούμενο ματς, οπότε είναι πιθανό να χριστεί βασικός. Εάν συμβεί αυτό θα έχει και πιθανότητες να σκοράρει, έχοντας… πληγώσει τρεις φορές την Γουέστ Χαμ στα τελευταία δύο παιχνίδια των δύο ομάδων.

Κόντρα στην πρώην ο Πελεγκρίνι
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και θέλει να δώσει τη δική του απάντηση. Βέβαια, ήταν αυτός που πριν λίγες εβδομάδες έκοβε βαθμούς στο Λονδίνο από τη Λίβερπουλ.  Παίκτες – κλειδιά γυρίζουν στην Γουέστ Χαμ, η οποία έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο με το 3-1 επί της Φούλαμ. Η επάνοδος του Λαντσίνι που έλλειπε από το τέλος της περασμένης σεζόν είναι ένα ακόμα καλό νέο. Οι οπαδοί ήδη σκέφτονται σχήμα με Λαντσίνι, Άντερσον, Αρναούτοβιτς, Νασρί συν τους Σνοντγκρας, Αντόνιο και Ερνάντεζ από τον πάγκο. Επίσης γύρισαν στις προπονήσεις οι Ρέιντ και Βαλμπουενά και θα μπουν σε διαδικασία αγώνων αργά ή γρήγορα. Ένα επίσης στοιχείο για τον Ογκμπόνα και την άμυνα είναι ότι το μηδέν στα μετόπισθεν η Γουέστ Χαμ το κράτησε μόνο σε ένα από τα τελευταία δέκα ματς στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας η ομάδα του Λονδίνου δεν πείθει με μία ισοπαλία και καμία νίκη σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι απουσίες στη Σίτι με Στόουνς, Λαπόρτ και Φερναντίνιο είναι σημαντικές για την άμυνά της. Η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει σε κάθε μία από τις τρεις επισκέψεις της στο Ετιχάντ στο πρωτάθλημα. 

 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X