Χίμκι - Παναθηναϊκός: Να σπάσουν το αρνητικό σερί οι «πράσινοι»

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Να σπάσουν το αρνητικό σερί οι «πράσινοι»

Εναρξη: 02/10/2020, 20:00
Γήπεδο: Arena Mytishchi

Ντέρμπι στην πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενείται με σημαντικές απουσίες στη Ρωσία από τη Χίμκι. Σε ρυθμούς Σβεντ οι Ρώσοι.  

Να σπάσει το αρνητικό σερί ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός, ομάδα με όρεξη, αθλητικά προσόντα και μεγάλο κίνητρο για να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Στόχος του θα είναι το καλό και γρήγορο μπάσκετ μαζί με τη σκληρή άμυνα. Αποκτήθηκαν παίκτες με κίνητρο, τόσο για να δείξουν την αξία τους στην EuroLeague όπως οι Φόστερ, Όγκουστ, Σαντ – Ρος, ενώ οι Νεντοβιτς, Γουάιτ και Τζάκσον θέλουν να κάνουν το μεγάλο restart στην καριέρα τους. Στόχος το γρήγορο μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν, αλλά και η σκληρή και δυνατή άμυνα. Το δίδυμο των Νέντοβιτς, Σαντ-Ρόος έχει το φετινό βάρος και μαζί με τον Τζάκσον θα επιδιώξουν να κάνουν την υπέρβαση.

Βέβαια, είναι μία νέα προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό που σίγουρα έχει το ρίσκο της. Θα χάσει τη δυναμική του ΟΑΚΑ λόγω της απουσίας του κόσμου από την πανδημία. Έχει αρκετούς άπειρους παίκτες ενώ θα του λείψει ο Καλάθης.

Αυτή η πρεμιέρα είναι η 20η για τον Παναθηναϊκό στη ΕuroLeague. Εντός έδρας έχει καταφέρει να μετρά ποσοστό επιτυχίας 73,6% έχοντας στο σύνολο 14 νίκες και πέντε ήττες. Ως γηπεδούχος έχει 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις την 1η αγωνιστική, ενώ μακριά από την Αθήνα το ρεκόρ βρίσκεται στο 5-5. Μέχρι το 2012 είχε 5-1 ως φιλοξενούμενος και 10/11 σε όλες τις πρεμιέρες! Όμως από την σεζόν 2012-13 και μετά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά μακριά από το ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να μετρήσει 0-4 ρεκόρ! Ο πολύτιμος Σαντ Ρος όπως και οι Τζάκσον (γκαρντ), Ουάιτ (φίργουρντ) θα απουσιάσουν από το αποψινό ματς της Μόσχας.

Σε ρυθμούς… Σβεντ η Χίμκι

Η Χίμκι διατήρησε δέκα παίκτες, άρα πρόβλημα ομοιογένειας δεν θα έχει ενώ έκλεισε καλούς παίκτες όπως οι Μονρό, Βορόνοβ και ΜακΚόλουμ. Ο Κουρτινάιτς ξέρει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Ωστόσο, γι ακόμα μια σεζόν εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τον Σβεντ κι αυτό δεν είναι καλό. Επίσης θα πρέπει να φανεί εάν ο Σβεντ συνεργαστεί καλά με τον ΜακΚόλουμ ή όχι. Στο ξεκίνημα της σεζόν πάντως η Χίμκι ψάχνεται, με μόλις μία νίκη (99-72 την Ενισέι) και δύο ήττες (67-69 από τη Ζενίτ και 96-85 από τη Νίζνι) στη VTB. Βέβαια, οι Σβεντ, Γιόβιτς όσο και ο νεοφερμένος Μακ Κόλουμ δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί. Ο πρώτος πάντως πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος. Τραυματίστηκε στο τελευταίο της VTB αλλά δύσκολα θα απουσιάσει ο σέντερ Μονρό. Μετά το διπλό του Παναθηναϊκού το 2009, η Χίμκι μετρά πέντε σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στο «τριφύλλι».
Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X