Οταν οι κορυφαίοι Σπανούλης - Σάρας είναι απέναντι!

Οταν οι κορυφαίοι Σπανούλης – Σάρας είναι απέναντι!

O Ολυμπιακός αγωνίζεται στο παγωμένο Κάουνας και ο Σπανούλης αναζητά μια μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους!

Τον περασμένο Απρίλιο η Ζαλγκίρις απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Final 4 της διοργάνωσης με 3-1 νίκες και το βράδυ της Πέμπτης (6/12, 20:00) οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στον… τόπο του εγκλήματος για τη ρεβάνς! Ο Βασίλης Σπανούλης θα αντιμετωπίσει για 11η φορά την Ζαλγκίρις με προπονητή τον Σάρας Γιασικεβίτσιους!

Ο «V-Span» έχει αγωνιστεί συνολικά σε 287 παιχνίδια στη Euroleague και o μέσος όρος του στους πόντους βρίσκεται στο 13.4. Περίπου στα ίδια είναι ο δείκτης όσες φορές κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους. Ο Έλληνας γκαρντ μετρά 13.4 πόντους σε αυτές τις αναμετρήσεις. Στα playoffs ανέβηκε λίγο το ranking του, αλλά αυτό δεν το βοήθησε να πάει πάνω από το 9.4 που μετρά ο Σπανούλης στα 10 ματς που είδε τον Γιασικεβίτσιους στην άκρη του πάγκου.

Η καλύτερη εμφάνιση του Σπανούλη ήρθε στο πρώτο παιχνίδι για τα playoffs της περασμένης σεζόν, αλλά δεν ήταν ικανή για να αποτρέψει την ήττα σοκ! Πέτυχε 25 πόντους, ενώ είχε 20 στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά η Ζαλγκίρις του Σάρας δραπέτευσε με σπουδαίο διπλό από το ΣΕΦ. Το δεύτερο καλύτερο του παιχνίδι ήρθε στο 4ο ματς της σειράς, εκεί όπου σταμάτησε στους 19 πόντους μαζί με 15 στην αξιολόγηση. Όμως η Ζαλγκίρις πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 102-91 και τσέκαρε το εισιτήριο της για το Final 4.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε βρει τον τρόπο να εγκλωβίσει τον αρχηγό των Πειραιωτών έξω από τη γραμμή του τριπόντου! Στα 6 περσινά ματς ο Σπανούλης πήρε 42 προσπάθειες πίσω από τη γραμμή των 6.75 κι ευστόχησε μόλις στις 11, ποσοστό που έφτανε μόλις στο 26%. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει βρει απέναντί του δέκα φορές τον Σάρας ως κόουτς, μετρώντας τέσσερις νίκες και έξι ήττες! Δύο τεράστιες προσωπικότητες τα λένε ξανά σε ένα μεγάλο ραντεβού!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X