Mundobasket 2019 - Κίνα: Η Ελλάδα στη μάχη για την επιτυχία!

Mundobasket 2019 – Κίνα: Η Ελλάδα στη μάχη για την επιτυχία!

H Eλλάδα μπαίνει στο Mundobasket της Κίνας με στόχο την επιστροφή στις μεγάλες επιτυχίες. Ο όμιλος αποτελεί σύμμαχο για μια δυνατή πορεία!

Η Ελλάδα στο Μundobasket και η λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σκεπάζει όλη την Κίνα! Εχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η Εθνική μας χάρισε μια τεράστια μπασκετική επιτυχία, σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει. Η ελληνική ομάδα μπαίνει στον χορό κόντρα στο Μαυροβούνιο, την Κυριακή που έχει τα… 13α γενέθλια από εκείνο το μεσημέρι της 1ης Σεπτεμβρίου του 2006 που σόκαρε τον μπασκετικό πλανήτη.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σίγουρα θα «χτίσει» γύρω από τον «Greek Freak», ωστόσο καλείται να βρει ισορροπία, μιας και η ομάδα διαθέτει ταλέντο και προσωπικότητες όπως οι Καλάθης, Σλούκας, Πρίντεζης και Μπουρούσης. Το γρήγορο μπάσκετ είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της Εθνικής. Αν το καταφέρει να το αποτυπώσει στο παρκέ, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αποθέωση.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα και κάθε αιφνιδιασμός προσφέρει κι ένα εύκολο καλάθι για την Εθνική. Η Ελλάδα διαθέτει πολύ καλούς δημιουργούς αφού Καλάθης, Σλούκας, Πρίντεζης, Μπουρούσης έχουν τον τρόπο για την ιδανική πάσα. Βέβαια, απομένει να δούμε πως θα προσαρμοστεί ο MVP του NBA στις διαφορετικές άμυνες. Η απουσία σουτέρ είναι πρόβλημα. Η άμυνα θα κλείνει πάνω στον Αντετοκούνμπο και έτσι θα βρεθούν πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά αν αυτά δεν μπουν, τότε είναι ένα… ζήτημα. Στα τρία πρόσφατα φιλικά ματς του τουρνουά Ακρόπολις είχε 5/22 (με την Ιταλία), 6/16 (με την Τουρκία) και 13/38 (με τη Σερβία).

Ο Ομιλος της Ελλάδας στο Mundobasket 2019

Η Ελλάδα καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες που δεν… τρομάζουν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης (Μαυροβούνιο, Βραζιλία και Νέα Ζηλανδία). Βραζιλία και Νέα Ζηλανδία είχαν φτάσει μέχρι τα νοκ άουτ παιχνίδι πέντε χρόνια πριν στην Ισπανία ενώ η Ελλάδα έχει την δική της παράδοση σε μεγάλες διοργανώσεις. Όλες αυτές οι ομάδες έχουν παίκτες με εμπειρία από προηγούμενα τουρνουά. Το Μαυροβούνιο από την άλλη έχει τον αρχηγό Μπόμπαν Ντουμπλίεβιτς και τον σταρ του ΝΒΑ, Νίκολα Βούτσεβιτς. Είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές στην πρώτη της παρουσία στο Παγκόσμιο και ενώ πήγε εξαιρετικά στα προκριματικά.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA με αμέτρητα ειδικά! +21

Σχολιάστε

X