NBA - eSports: Η μαγική δράση σε ένα μεγάλο τουρνουά!

NBA – eSports: Η μαγική δράση σε ένα μεγάλο τουρνουά!

Το NBA διοργανώνει το δικό του τουρνουά στον γνωστό τίτλο του 2K με τηλεοπτική κάλυψη από το ESPN και τη συμμετοχή 16 παικτών του πρωταθλήματος, όπως οι Ντόνοβαν Μίτσελ και ΝτεΜάρκους Κάζινς.

2Κ, ΝΒΑ και η Ένωση των παικτών του ΝΒΑ ανακοίνωσαν στην έκδοση του τουρνουά παικτών ΝΒΑ 2Κ. Ένα gameplay έκδοσης ΝΒΑ 2Κ20, τουρνουά που θα είναι μεταξύ 16 παικτών του τωρινού πρωταθλήματος. Ξεκινώντας στις 3 Απριλίου με κάλυψη από το ESPN και το ESPN2 θα έχει τον Κέβιν Ντουράντ των Μπρούκλιν Νετς με αντίπαλο τον Τρέι Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς. Θα αναμετρηθούν σε μονό παιχνίδι αποκλεισμού στο τουρνουά με ένας εναντίον ενός στο Xbox One. Ο νικητής θα στεφθεί ως ο απόλυτος πρωταθλητής του ΝΒΑ 2Κ20 και θα πρωτοστατήσει σε μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία από 2Κ, ΝΒΑ και Ένωση παικτών επιλέγοντας το που θα δοθεί το ποσό 100.000 δολαρίων σε ενέργειες σε σχέση με την καταπολέμηση του κορονοϊού.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το ΝΒΑ και την Ένωση Παικτών για να φέρουμε ξανά το μπάσκετ στο προσκήνιο σε όλους τους φιλάθλους και τον κόσμο και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς”, είπε ο Τζέισον Άρτζεντ, ανώτερος αντιπρόεδρος στην 2Κ και επικεφαλής του τμήματος Στρατηγικής και Σχεδιασμού.

“Αυτό το τουρνουά δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον και να στηρίξουν φιλανθρωπικές ενέργειες. Μαζί θα μπορέσουν να συνδεθούν ξανά με τους φιλάθλους τους”, είπε ο Τζος Γκουντστάντ, εκ των αντιπροέδρων του THINK450, που είναι το εμπορικό κομμάτι της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ και συνεχίζει λέγοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να δουλεύουμε με το 2Κ και το ΝΒΑ και να επαναφέρουμε την εμπειρία του πρωταθλήματος για όλη την κοινότητα μπάσκετ”.

Η επιλογή των παικτών καθορίζεται πρώτα από την αξιολόγηση του ΝΒΑ 2Κ. Επίσης από την θητεία των παικτών στο πρωτάθλημα και ενώ υπάρχει και σύγκριση παίκτη με παίκτη online. Πριν την έναρξη του τουρνουά κάθε παίκτης θα διαλέξει οκτώ από τις σημερινές ομάδες του ΝΒΑ. Κάθε μία από αυτές μπορεί αν τις χρησιμοποιήσει μία φορά. Όποιος παίζει εκτός έδρας θα επιβραβεύεται επιλέγοντας πρώτος την ομάδα. Ο πρώτος και ο δεύτερος γύρος θα είναι ματς μονά και που θα οδηγούν σε πρόκριση ή αποκλεισμό. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα κριθούν στις τρεις νίκες.

Η σειρά των παικτών

  1. Κέβιν Ντουράρντ Μπρούκλιν Νετς (96)
  2. Τρει Γιουνγκ, Ατλάντα Χοκς (90)
  3. Χασάν Γουάιτσαϊντ Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (87)
  4. Ντόνοβαν Μίτσελ, Γιούτα Τζαζ (87)
  5. Ντέβιν Μπούκερ, Φοίνιξ Σανς (86)
  6. Αντρέ Ντράμοντ, Κλίβελαντ Κάβαλιερς (85)
  7. Ζακ Λαβίν, Σικάγο Μπουλς (85)
  8. Μοντρέζλ Χάρελ, ΛΑ Κλίπερς (85)
  9. Ντομάντας Σαμπόνις, Ιντιάνα Πέισερς (85)
  10. Ντιάντρε Έιτόν, Φοίνιξ Σανς (85)
  11. ΝτεΜάρκους Κάζινς (81)
  12. Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, Ντένβερ Νάγκετς (81)
  13. Ρούι Χατσιμούρα, Γουάσινγκτον Γουίζαρντς (79)
  14. Πάτρικ Μπέβερλι, ΛΑ Κλίπερς (78)
  15. Χάρισον Μπαρνς, Σακραμέντο Κινγκς (78)
  16. Ντέρικ Τζόουνς Τζ., Μαϊάμι Χιτ (78)

    Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

    Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X