Θα κάνουν οι Μιλγουόκι Μπακς την ανατροπή του... αιώνα;

Θα κάνουν οι Μιλγουόκι Μπακς την ανατροπή του… αιώνα;

Ένα θρίλερ που κρίθηκε από τη γραμμή των βολών εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιτ, με το Μαϊάμι να επικρατεί 116-114. Μοιραίος αποδείχθηκε για την ομάδα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε φάουλ σε «νεκρό» χρόνο, το οποίο εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο οι Χιτ έκαναν το 2-0 στη σειρά επί των Μπακς για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας και πλέον τα πράγματα για τα «ελάφια» είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το Μαϊάμι συνολικά στα φετινά playoffs έχει ρεκόρ 6-0, αφού στον προηγούμενο γύρο σκούπισαν τους Πέισερς. Η ομάδα του Σποέλστρα έχει γράψει ήδη ιστορία, αφού δεν έχει ξαναυπάρξει ομάδα που να μπαίνει στα playoffs ως 5η και να ξεκινά με 6-0 από τη σεζόν 1983-84.

Η κακή άμυνα των «Ελαφιών», φαίνεται και από την πολυφωνία που έχουν στην επίθεση οι Χιτ, αφού κατάφεραν και έγραψαν ιστορία στα playoffs, με 7 παίκτες διψήφιους στο Game 2. Ο Αντεμπάγιο είχε 15 πόντους, ο Μπάτλερ είχε 13 πόντους, ο Κράουντερ 16 πόντους, ο τρομερός Ντράγκιτς είχε 23 πόντους, ο Ρόμπινσον πρόσθεσε άλλους 13 πόντους, 11 ο Όλινικ και ο Χίροου μπήκε από τον πάγκο για να προσθέσει άλλους 17.

Κόντρα στην παράδοση οι Μιλγουόκι Μπακς

Το 0-2 δεν τους αφήνει ήδη εκτός, ωστόσο τα «Ελάφια» έχουν κόντρα την παράδοση. Οι Μπακς δεν έχουν νικήσει ποτέ σειρά playoffs, όταν χάνουν με 0-2! Μετρούν 0/18 προκρίσεις από το 1968 και έπειτα! Συγκεκριμένα, έχουν αποκλειστεί 5 φορές από τα ημιτελικά Ανατολής, που βρίσκονται τώρα, ενώ 9 φορές αφορούν τον πρώτο γύρο της postseason και 4 φορές τους Τελικούς περιφέρειας.

Παράλληλα, ποτέ, καμία ομάδα που μπήκε ως Νο1 από την κανονική περίοδο στα playoffs, δεν κέρδισε σειρά playoffs στην οποία έχασε τους δύο πρώτους αγώνες, όπως τώρα οι Μπακς! Στην ιστορία των ΝΒΑ playoffs, 11 ήταν οι ομάδες που ως Νο1 στην κατάταξη, βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 έπειτα από το πρώτο ζευγάρι αγώνων τους, σε σειρά playoffs. Καμία από αυτές δεν κέρδισε τη σειρά! Οι Μιλγουόκι Μπακς έγιναν η 12η ομάδα που βρίσκεται στο 0-2 και μένει να δούμε εάν θα διακοπεί αυτή η παράδοση.

Μόλις το 6.4% κατάφερε να επιστρέψει από 2-0 σε σειρά Playoffs του ΝΒΑ. Θα γίνουν οι Μπακς η 28η ομάδα που το καταφέρνει σε 422 σειρές ή οι Χιτ θα συνεχίσουν στους τελικούς της Ανατολής; Το βάρος στις πλάτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεγαλώνει, ωστόσο ο ηγέτης των «Ελαφιών» είναι έτοιμος για απαντήσεις.

Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ, η σειρά των αγώνων

Game 1 Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 115-104

Game 2 Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 116-114

Game 3 Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Game 4 Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

*Game 5 Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

*Game 6 Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

*Game 7 Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X