Σάκκαρη - Σερένα Γουίλιαμς: Ώρα για νέα υπέρβαση!

Σάκκαρη – Σερένα Γουίλιαμς: Ώρα για νέα υπέρβαση!

Η Μαρία Σάκκαρη «διέλυσε» με 6-3, 6-1 την Αμάντα Ανισίμοβα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του US Open.  H Ελληνίδα τενίστρια (Νο22) επικράτησε με 6-3, 6-1 της Αμερικανίδας Αμάντα Ανισίμοβα και έγραψε ιστορία στη Νέα Υόρκη αφού μετά από το Australian Open μέσα σε λίγους μήνες είναι και στους “16” στο US Open. H Μαρία Σάκκαρη κέρδισε για 4η φορά Αμερικανίδα τενίστρια μέσα σε 15 ημέρες και θα βρει πάλι μπροστά της την Δευτέρα μια Αμερικανίδα, την απόλυτη σταρ του τένις τη Σερένα Γουίλιαμς.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη

Κι όμως, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και ξέρει πως μπορεί να ξανακάνει την υπέρβαση! Την έκανε πριν λίγες ημέρες, όταν επικράτησε της Σερένα με 2-1 στο Western and Southern Open. Ηταν η νίκη της καριέρας της που της ανέβασε την αυτοπεποίθηση και της έδωσε την απαιτούμενη ώθηση για τη συνέχεια της καριέρας της. Αλλωστε, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το βραβείο «Breakthrough player of the month» της WTA για το μήνα Αύγουστο! Η Ελληνίδα τενίστρια που ήταν μια από τις τρεις υποψήφιες χάρις στη νίκη της επί της Σερένα Ουίλιαμς στο Western and Southern Open συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από την Μπράντι και την Τάιχμαν και πήρε το βραβείο!

«Η Σερένα είναι η Σερένα. Πρέπει να παίξεις μεγάλο τένις. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδες απέναντί της. Ο στόχος μου είναι να μείνω εκεί, να το μετατρέψω σε μια μάχη αντοχής όσο περισσότερο μπορώ. Αυτή την τακτική ακολουθώ με τις περισσότερες παίκτριες. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τη Σερένα, επειδή μπορεί να κάνει εκπληκτικά χτυπήματα και να βγάλει εκπληκτικό αγώνα» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.

Το ρεκόρ της Σερένα Γουίλιαμς

Η Σερένα Ουίλιαμς βρέθηκε στον 4ο γύρο του US Open και συνεχίζει στον δρόμο για την κορυφή. Η Αμερικανίδα που έχει 6 τίτλους στη Νέα Υόρκη απέκλεισε με ανατροπή με 2-6, 6-2, 6-2 την νικήτρια του 2017 Σλόαν Στίβενς και προκρίθηκε για 19η φορά στους “16” του US Open. Η πρόκριση της Σερένα Ουίλιαμς επί της Σλόαν Στίβενς στον 4ο γύρο του US Open ήταν η 19η στην καριέρα της αφού μονάχα στην πρεμιέρα της το 1998 σταμάτησε στον 3ο γύρο.

Η θρυλική Αμερικανίδα με τα 6 US Open έχει αποκλειστεί μονάχα 2 φορές στην καριέρα της στον 4ο γύρο! Σε σύνολο 18 αγώνων στους “16” έχει 16 νίκες και 2 ήττες.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X