Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ: Για τον τελικό της Ανατολής!

Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ: Για τον τελικό της Ανατολής!

Ωρα ημιτελικών στην Ανατολική Περιφέρεια! Μιλγουόκι Μπακς vs Μαϊάμι Χιτ στο Game 2 για μια θέση στον τελικό! Οι Μπακς έχασαν 17 ματς στη διάρκεια της κανονικής σεζόν και οι επτά από αυτές τις ήττες προήλθαν από ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειες. Κι όμως υπάρχει μια ομάδα από την Ανατολή που νίκησε δυο φορές τους Μπακς, οι Χιτ. Τι δείχνουν όμως οι αναμετρήσεις; Μια… επική μάχη, με το Μαϊάμι να έχει κάνει ήδη το 1-0.

Οι Χιτ κατάφεραν να… κλειδώσουν τους Μπακς και να κάνουν το 1-0 στη σειρά με σκορ 115-104, με τον Μπάτλερ να κάνει απίθανο ματς στα τελευταία λεπτά. Ετσι, το Μαϊάιμι, παραμένει αήττητο στην ποστ σίζον το Μαϊάμι, δεδομένου ότι είχε «σκουπίσει» στον πρώτο γύρο τους Πέισερς. Για τους νικητές ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 40 πόντους (ρεκόρ καριέρας), ο Ντράγκιτς μέτρησε 27, ενώ ο Αντεμπάγιο βοήθησε πολύ με 12 πόντους, 17 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την πλευρά των ηττημένων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 18, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Μίντλετον μέτρησε 28 και ο Λόπεζ 24.Οι Μπακς τελείωσαν το ματς με 16/35 τρίποντα, ενώ οι Χιτ έκαναν εξαιρετική δουλειά μιας και δεν μπόρεσαν οι αντίπαλοι να τους περιορίσουν με την κάκιστη περιφερειακή άμυνα.

Δεν πείθει με τους Χιτ ο Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σταρ είδε και πάλι απέναντι του να σηκώνεται το… γνωστό τοίχος, που στήνουν στην άμυνα τους οι Χιτ. Οι Χιτ τον… ανάγκασαν σε μια νέα κακή εμφάνιση, στην οποία δεν πέρασε καν τους 20 πόντους, παίζοντας πάνω από 20 λεπτά, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Μάρτιο, που και πάλι το Μαϊάμι το είχε καταφέρει. Παράλληλα, επέστρεψαν και τα airball σε βολές, με τον ηγέτη του Μιλγουόκι να δείχνει και πάλι αποσυντονισμένος. Ενώ με τις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ έχει 29.3 πόντους, κόντρα στους Χιτ έχει 23.3 πόντους και ενώ κρατά σε ικανοποιητικό επίπεδο το ποσοστό του στα σουτ εντός παιδιάς, τρίποντα και βολές κατρακυλούν. Στα τρίποντα ο Γιάννης έχει 11.1% κόντρα στο Μαϊάμι, ενώ κανονικά σουτάρει με 31.9%, ενώ στις ελεύθερες βολές έχει 53.8%, ενώ με τους υπόλοιπους είναι στο 63.2%.

Μιλγουόκι Μπακς-Μαϊάμι Χιτ, η σειρά των αγώνων

Game 1 Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 115-104

Game 2 Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Game 3 Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Game 4 Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

*Game 5 Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

*Game 6 Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

*Game 7 Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X