Τα μεγαλύτερα «κανόνια» του EURO!

Τα μεγαλύτερα «κανόνια» του EURO!

Το EURO 2020 αρχίζει και 24 ομάδες είναι έτοιμες να κάνουν τη διαφορά! Πολλά αστέρια δίνουν ραντεβού στα γήπεδα της Ευρώπης, ωστόσο, υπάρχουν κι έξι… κανόνια που υπόσχονται γκολ! Κριστιάνο, Λεβαντόφσκι, Μπαπέ, Λουκάκου, Ιμόμπιλε, Κέιν στην κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης ή μήπως θα υπάρξουν εκπλήξεις;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου Euro 2020 εδώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο

O Πορτογάλος σταρ συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα! Θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησε στο EURO 2016; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην κατέκτησε πρωτάθλημα στην Ιταλία με τη Γιουβέντους, ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Serie A. Mάλιστα, έχει τα περισσότερα γκολ σε Euro, μαζί με τον Μισέλ Πλατινί (9) κι έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει και να γράψει τη δική του ιστορία. Ο Πορτογάλος σταρ μετρά 103 γκολ με τους Ιβηρες και θέλει ακόμα έξι με την Πορτογαλία για να ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ, αυτό του Αλί Νταεΐ! Βέβαια, συμμετέχουν στον «όμιλο του θανάτου» με Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία. Αλλωστε, με την Πορτογαλία πραγματοποιεί ηγετικές εμφανίσεις και ξέρει όσο λίγοι τον τρόπο για να σκοράρει.

Ρομέλου Λουκάκου

Ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας του και την οδήγησε στον τίτλο έπειτα από 11 χρόνια. Πέτυχε 24 γκολ στη Serie A αυτή τη σεζόν αποτελούν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην καριέρα του, μετά τα 25 τέρματα που σημείωσε στην τελευταία του σεζόν στην Έβερτον το 2016-17. Ο Λουκάκου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «Νερατζούρι», αλλά δε μένει εκεί. Με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει σημειώσει επτά γκολ στις έξι τελευταίες του εμφανίσεις. Ετσι, μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο EURO. Αλλωστε, είναι ήδη ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής με 60 γκολ. Το πέτυχε πιο γρήγορα από κάθε άλλον μετά τον Γκερντ Μίλερ. Ο Λουκάκου θα κάνει τα πάντα για να στείλει και το Βέλγιο στην κορυφή της Ευρώπης.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Ισως ο πιο «καυτός» σκόρερ στην Ευρώπη. Ο «Λέβα» προέρχεται από εκπληκτική σεζόν στη Γερμανία, αφού με τη φανέλα της Μπάγερν φέτος πέτυχε 48 τέρματα σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, με τα 41 γκολ που σημείωσε στη Bundesliga, ξεπέρασε το ρεκόρ επίτευξης των περισσότερων τερμάτων σε μία σεζόν. Το ρεκόρ αυτό ήταν του Γκερντ Μίλερ, που κρατούσε από το 1972. Μπορεί η Πολωνία να μην είναι μέσα στα φαβορί, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι ξέρει καλά πως να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι και το μεγαλύτερο ατού της ομάδας του Πάουλο Σόουζα για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση.

Κιλιάν Μπαπέ

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σταρ της διοργάνωσης. Ο Κιλιάν Μπαπέ στα 19 του αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ετσι, τρία χρόνια αργότερα θέλει να κρεμάσει στο λαιμό του και το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ο 22χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι εξαιρετικός στη Γαλλία τα τρία τελευταία χρόνια , όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Mε τους «τρικολόρ» μετρά ήδη 17 γκολ και 14 ασίστ και πλέον είναι σε θέση να αντέξει την πίεση. Ο ίδιος θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Το μυαλό είναι στη «Χρυσή Μπάλα» κι ενδεχόμενη κούπα θα τον φέρει πιο κοντά. Βέβαια, η Γαλλία βρίσκεται στον όμιλο του «θανάτου», ενώ στην επίθεση της ομάδας βρίσκονται και οι Μπενζεμά, Γκριεζμάν και Ζιρού!

Τσίρο Ιμόμπιλε

Η Ιταλία επιστρέφει σε μεγάλα ραντεβού μετά την απουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μπαίνει δυνατά στη μάχη του EURO κι ευελπιστεί να κάνει τη διαφορά. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μεγάλο «όπλο» του Μαντσίνι για την υπέρβαση. Ο νικητής του «Χρυσού παπουτσιού« της σεζόν 2019-20 βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα 25 γκολ και 8 ασίστ που είχε σε 40 εμφανίσεις με τη Λάτσιο τη χρονιά που πέρασε. Ο Ιταλός επιθετικός πετάει «φωτιές», αφού έφτασε τα 150 γκολ στη Serie A κι έγινε ο 5ος γρηγορότερος που πετυχαίνει κάτι ανάλογο στην ιστορία της διοργάνωσης. Από το ντεμπούτο του στη Λάτσιo (2016-17) μόνο οι Λεβαντόφσκι, Μέσι, Ρονάλντο, Κέιν και Μπαπέ έχουν πετύχει περισσότερα γκολ στα πέντε top πρωταθλήματα. Bέβαια, στην Ιταλία δε σκοράρει με την ίδια συχνότητα, μετρώντας 13 γκολ σε 46 εμφανίσεις. Ωστόσο, το ελκυστικό ποδόσφαιρο των Ιταλών τον κάνει ακόμα πιο δυνατό μέσα στο κουτί.

Χάρι Κέιν

H Αγγλία μπαίνει στο EURO με μοναδικό στόχο την κατάκτησή του. Αλλωστε, ο Χάρι Κέιν τονίζει: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με το Μουντιάλ της Ρωσίας». Οι Βρετανοί στηρίζουν πολλά στον πρώτο σκόρερ της Premier League, o οποίος και πέτυχε 23 γκολ με την Τότεναμ. Μπορεί τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να καίγονται να τον αποκτήσουν, ωστόσο ο ίδιος βλέπει μόνο… ΕURO! O αρχηγός των Βρετανών σε 54 συμμετοχές μετρά 34 γκολ και αποτελεί τον παίκτη – κλειδί για την επιτυχία της ομάδας. Στα προκριματικά έκανε τη διαφορά, ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε 12 τέρματα και βοήθησε την Αγγλία να βρεθεί εύκολα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σχολιάστε

X