Σουόνσι - Μπρέντφορντ: Πρώτο ραντεβού με... θέα την Premier League!

Σουόνσι – Μπρέντφορντ: Πρώτο ραντεβού με… θέα την Premier League!

Έναρξη: 20.30, 26/07/2020
Γήπεδο: Liberty Stadium (Swansea)

Η Σουόνσι μπήκε στο… 90′ στα πλέι οφ ανόδου στην Premier League, ενώ η Μπρέντφορντ φάνηκε ασυνεπής στο ραντεβού με τη δόξα. Πρώτος ημιτελικός των Play off. 

Η Σουόνσι έκανε την υπέρβαση και ονειρεύεται… Premier!

Ενα απίθανο φινάλε στην Championship, ίσως το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών, μιας και στις καθυστερήσεις η Σουόνσι εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ, παίρνοντας τη θέση της Νότιγχαμ, ενώ η Μπρέντφορντ έπεφτε θύμα έκπληξης εντός έδρας από τη Μπάρνσλεϊ. Ετσι, Λιντς και Γουέστ Μπρομ εξασφάλισαν θέση για την Premier League, ενώ Μπρέντφορντ, Φούλαμ, Κάρντιφ και Σουόνσι θα δώσουν… τελικούς για μια θέση στα μεγάλη σαλόνια. Αρχη γίνεται την Κυριακή (26/6), όπου η Μπρέντφορντ φιλοξενείται στον πρώτο ημιτελικό από τη Σουόνσι. Οι «Κύκνοι» εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός πως η Ρέντινγκ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 40′, πέτυχαν τρία γκολ στο β’ μέρος και σε συνδυασμό με το απίθανο… δώρο της Στόουκ στην έδρα της Φόρεστ βρέθηκαν στην 6η θέση.

«Κάναμε την υπέρβαση. Πλέον, είμαστε ήρεμοι και εστιάζουμε ξανά. Δεν είναι ακόμα ώρα για γιορτή. Δεν πιστεύαμε πως θα συμβεί, ωστόσο καταφέραμε κάτι εντυπωσιακό» τόνισε ο κόουτς, Στιβ Κούπερ. Εντός έδρας πάντως δεν σκοράρει αρκετά, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μόνο σε ένα ματς πέτυχε περισσότερα από ένα γκολ, έχοντας σε αυτό το διάστημα δυο νίκες, αλλά και ισάριθμες ήττες.

Μουδιαμένη η Μπρέντφορντ

Μουδιασμένη η Μπρέντφορντ έχασε μέσα από τα χέρια της την απευθείας άνοδο στην Premier League. Την ώρα που η Γουέστ Μπρομ δεν μπορούσε να κερδίσει την ΚΠΡ, οι «Beens» έχαναν εντός από τη Μπάρνσλεϊ με γκολ στις καθυστερήσεις. Χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για απευθείας άνοδο, για την πιο… φορμαρισμένη ομάδα μετά το restart. Eπτά δαδοχικές νίκες μετρούσε από την επιστροφή στη δράση, ωστόσο στα δυο πιο κρίσιμα ραντεβού της σεζόν με Στόουκ και Μπάρνσλεϊ φάνηκε ασυνεπής μιας και γνώρισε ισάριθμες ήττες «Το ποδόσφαιρο είναι 80% στεναχώρια και 10% χαρά. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην Premier League, αλλά η Μπάρνσλεϊ έκανε καλή δουλειά. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν θα μας βοηθήσει. Πρέπει να σηκωθούμε γρήγορα και να πολεμήσουμε ξανά» τόνισε ο κόουτς, Τόμας Φρανκ.

Σουόνσι – Μπρέντφορντ, η παράδοση
Το απόγευμα της Κυριακής οι δυο ομάδες θα δώσουν το πρώτο ραντεβού στην Ουαλία στον δρόμο για τον τελικό. Σουόνσι και Μπρέντφορντ θα αναμετρηθούν για 87η φορά, με τους Κύκνους να μετρούν 33 νίκες, τη Μπρέντφορντ 31 νίκες, ενώ 22 ματς θα λήξουν ισόπαλα. Στις δυο φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις οι «Bees» έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, καθώς επικράτησαν εντός 3-1 και στην Ουαλία με 3-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Τσάμπιονσιπ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X