Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα: Οι «μπεργκαμάσκι» απειλούν τη «Βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα: Οι «μπεργκαμάσκι» απειλούν τη «Βασίλισσα»

Εναρξη: 22.00, 24/02/2021
Γήπεδο: Gewiss Stadium (Bergamo)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 στο Μπέργκαμο της Αταλάντα και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Καλό σερί οι Μπεργκαμάσκι.  

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ολα για την πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες στο Μπέργκαμο, αλλά «καθάρισε» ο Μεντί. Ο αμυντικός της «Βασίλισσας» ήταν ο κορυφαίος της παίκτης, κέρδισε αποβολή, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα κι έδωσε τη νίκη 1-0 κόντρα στην Αταλάντα. H Ρεάλ μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο έκανε φάσεις, πίεσε και λίγο πριν το τέλος πέτυχε το γκολ που της έδωσε το πάνω χέρι για την πρόκριση. Εντός συνόρων τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αδύναμη Ελτσε, ωστόσο χάρη σε δυο γκολ του Μπενζεμά στο 73’και στις καθυστερήσεις επικράτησε 2-1. Ετσι, παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου! «Είμαι σίγουρος ότι η Αταλάντα έρχεται εδώ για τη νίκη και την πρόκριση» σχολίασε ο Ζιντάν, που είδε τον Σέρχιο Ράμος να επιστρέφει και να προσφέρει λύσεις. Πλήγμα η απουσία του τιμωρημένου Καζεμίρο, εκτός και ο Αζάρ.

Πίστη για ανατροπή στην Αταλάντα

Ο Πάσαλιτς έκανε τη διαφορά, πέτυχε γκολ δύο φορές (53’, 72’) και η Αταλάντα νίκησε 3-1 στο Μπέργκαμο τη Σπέτσια και βρέθηκε στην 4η θέση αφήνοντας πίσω τη Ρόμα. Οι Μπεργκαμάσκι έχουν πίστη για την ανατροπή μέσα στη Μαδρίτη. Αλλωστε, στο πρώτο ματς άντεξαν αρκετά με παίκτη λιγότερα, ενώ αμέσως μετά το ματς είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία. «Θα το παλέψουμε. Στη Μαδρίτη τα πράγματα Θα είναι διαφορετικά και να παίξουμε 11 εναντίον 11. Πιστεύουμε στην πρόκριση» ανέφερε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Τιμωρημένος ο χαφ Φρόιλερ, εκτός ο μπακ-στόπερ Σούταλο και ο χαφ Χάτεμπουρ. Μέσα ο στόπερ Τζιμσίτι και ο φορ Ζαπάτα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μουριέλ, μετρά ήδη 10 γκολ μέσα στο 2021!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα, οι αριθμοί του ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκριθεί σε οκτώ από τις τελευταίες εννέα νοκ-άουτ φάσεις του Champions League όταν κέρδισε το πρώτο εκτός έδρας ματς. Ωστόσο, τη μια φορά που έμεινε εκτός ήταν τη σεζόν 2018-19 εναντίον του Άγιαξ, μετά από ήττα 4-1 στο Santiago Bernabéu.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της εναντίον ιταλικών ομάδων στο Champions League, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ σε 10 παιχνίδια.

Η Αταλάντα τρέχει το καλύτερο εκτός έδρας σερί από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη φάση του Champions League μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες. Μάλιστα, έχει σκοράρει 14 γκολ κι έχει τέσσερα clean sheets.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στα νοκ-άουτ του Champions League (μια ισοπαλία, τρεις ήττες)

25 νίκες σε 35 ματς απέναντι σε ιταλικές ομάδες έχει η Ρεάλ στη Μαδρίτη (25-3-7).

Η Αταλάντα έχει αγωνιστεί μία φορά επί ισπανικού εδάφους και νίκησε (πέρσι στη Βαλένθια).

X