Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Derbi Madrileño στο... κόκκινο!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Derbi Madrileño στο… κόκκινο!

Εναρξη: 17:15, 07/03/2021
Γήπεδο: Metropolitano, Μαδρίτη

Derbi Madrileño και η πρωτοπόρος της φετινής LaLiga, Ατλέτικο φιλοξενεί στο  Metropolitano τη Ρεάλ Μαδρίτης.  

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Να ξεφύγει ξανά η Ατλέτικο

Μετά από τις διαδοχικές «γκέλες» στο πρωτάθλημα και την ήττα από την Τσέλσι στο Champions League, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε χαρακτήρα, έφυγε με τη νίκη από την πάντα δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0). «Είναι από αυτά τα άμεσα παιχνίδια, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, αλλά ακόμα είναι νωρίς, μένουν πολλές αγωνιστικές ακόμα» τόνισε ο Τσόλο Σιμεόνε, ο οποίος βλέπει τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα να είναι στους δυο βαθμούς, αλλά και με δυο ματς λιγότερα. Παραμένει φαβορί για τον τίτλο, όμως γνωρίζει πως η κατάσταση έχει αλλάξει αρκετά. Ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Επιστρέφει ο αμυντικός Τρίπιερ, του οποίου έληξε η τιμωρία. Ετοιμος ο Βέλγος εξτρέμ Καράσκο, μοναδικό πρόβλημα η νέα απουσία του στόπερ Χιμένες.

Να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή η Ρεάλ

Η Ρεάλ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο στο Metropolitano αναζητούσε νίκη που θα την έφερνε πιο κοντά στην κορυφή. Ωστόσο, η Σοσιεδάδ της έβαλε δύσκολα και την ανάγκασε σε γκέλα. Ο Βινίσιους… έσωσε τον βαθμό στο 89΄ (1-1), αλλά η Βασίλισσα έμεινε στο -5 από την Ατλέτικο, αλλά και με ματς περισσότερο. Ωστόσο, μετρά 11 νίκες στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (11-3-1). Εκτός έδρας έχει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με εντός. Μάλιστα, η μοναδική ήττα που έχει υποστεί ήταν εκείνο το απίθανο 4-1 του Νοεμβρίου στη Βαλένθια. «Οχι δεν είμαστε φαβορί. Βασικά, δεν υπάρχει φαβορί σε ένα τέτοιο ντέρμπι» τόνισε ο Ζιντάν που θα έχει στα πλάνα του τόσο τον Μιλιτάο όσο και τον Μπενζεμάν. Εκτός οι Ράμος, Καρβαχάλ, Αζάρ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης, οι αριθμοί

H Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε να νικήσει στα εννέα τελευταία ντέρμπι της LaLiga τη Ρεάλ Μαδρίτης (6 ήττες, 3 ισοπαλίες), έπειτα από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες)

Ο φορ της Ατλέτικο, Λουίς Σουάρες έχει σκοράρει εννέα γκολ σε 12 ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν έχει βρει γκολ στα τρία τελευταία με τη Βασίλισσα.

Αφού κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι της LaLiga ως προπονητής εναντίον του Σιμεόνε, ο Ζινεντίν Ζιντάν της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητος στα επτά τελευταία του παιχνίδια εναντίον του Αργεντινού προπονητή στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες).

H Ατλέτικο ηττήθηκε από Λεβάντε και Τσέλσι εντός έδρας. Ωστόσο, δεν έχει χάσει ποτέ τρία σερί ματς στο γήπεδο της (σε όλες τις διοργανώσεις) με τον Σιμεόνε στον πάγκο της.

Στο… 12.5% το ποσοστό νικών του Σιμεόνε κόντρα στον Ζιντάν στη LaLiga , το χειρότερο κόντρα σε οποιονδήποτε τεχνικό που έχει βρει απέναντί του σε τουλάχιστον τέσσερα ματς.

X