Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πόλη στα δυο!

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πόλη στα δυο!

Εναρξη: 18:30, 07/03/2021
Γήπεδο: Εtihad, Μάντσεστερ

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Σίτι εναντίον Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να κυνηγά ρεκόρ και τη δεύτερη να επιδιώκει αντεπίθεση!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Σίτι για ρεκόρ και… +17!

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμες για το μεγάλο ντέρμπι στην Premier League. Ωστόσ, οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν πατήσει για τα καλά το γκάζι, προπορεύονται με +14 στην κορυφή και 21 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν απόψε να «σφραγίσουν» τον τίτλο. Είναι τόσο εντυπωσιακή η ασταμάτητη πορεία που διαγράφει η Μάντσεστερ Σίτι τις τελευταίες 70 ημέρες, που όλα τα σενάρια απλά σβήστηκαν. Οι Πολίτες έχουν ξεφύγει στο +14 από τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δημιουργώντας, έτσι, διαφορά που είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά των πρωτοπόρων στις υπόλοιπες τέσσερις Λίγκες μαζί! Εκτός από τις 21 διαδοχικές νίκες σε όλα τα τουρνουά που συμμετέχει η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και τα 15 ματς δίχως ήττα στη φετινή Premier League, η Σίτι κατάφερε να ισοφαρίσει και το δικό της ρεκόρ για παιχνίδια δίχως αρνητικό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως το είχε κάνει και μέσα στο 2017, έτσι και φέτος, έχει φτάσει να μετράει 28 ματς χωρίς ήττα, ωστόσο, έχει καλύτερα αποτελέσματα από εκείνη την τρομερή επίδοση! Κόντρα στη Γουλβς χρειάστηκε… δέκα λεπτά για να διαλύσει την αντίπαλο με 4-1 και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον τίτλο! Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο στόπερ Ακέ, οπότε θα παραταχθεί πλήρης.

Χωρίς γκολ η Γιουνάιτεντ

Στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ παρουσιάζεται αποκαριδωτική! Ράσφορντ, Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ, Καβάνι και όλοι οι υπόλοιποι που μπορούν να βοηθήσουν, όμως δεν το κάνουν αυτό το διάστημα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε ξανά την ομάδα του να μένει δίχως γκολ και να σημειώνεται για 6η φορά μέσα στη φετινή σεζόν της Premier League ισοπαλία δίχως τέρματα (0-0) μετά και την επίσκεψη στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Κάκιστη εμφάνιση, με τη Μάντσεστερ να δημιουργεί ελάχιστους κινδύνους. Μαζί με τον επαναληπτικό των «32» του Europa League κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και το ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον 270 λεπτά ποδοσφαίρου με 0-0, ενώ στο πρωτάθλημα έφτασε στις έξι ισοπαλίες δίχως γκολ, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Τουλάχιστον, παρέμεινε αήττητη στις 21 πιο πρόσφατες εξόδους (13 διπλά) και είναι η μοναδική ομάδα στις 5 κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης που δεν έχει χάσει εκτός έδρας στην τρέχουσα σεζόν. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Ντε Χέα, ο Πογκμπά, αμφίβολοι οι Λίντελοφ, Φαν ντε Μπέεκ και Μαρσιάλ.

X