Μποέμιανς - ΠΑΟΚ: Φουλ για τα Playoffs του Conference League!

Μποέμιανς – ΠΑΟΚ: Φουλ για τα Playoffs του Conference League!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Δουβλίνο και στο «Αviva» από τη Μποέμιανς με στόχο το πρώτο βήμα στα playoffs του Europa Conference League!

Ο ΠΑΟΚ, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Μποέμιανς, θα παίξει για τα playoffs του Europa Conference League με το νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν-Ριέκα. * H αναμέτρηση δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Μποέμιαν, καθώς το «Dalymount Park» δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Για τα Playoffs του Conference League o ΠΑΟΚ!

O ΠΑΟΚ αρχίζει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και στο Δουβλίνο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ του Europa Conference League. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν άνοιξε κουβέντα για το ζευγάρι Χιμπέρνιαν-Ριέκα που μετά την σημερινή κλήρωση ο νικητής θα βρεθεί στο δρόμο των Κυπελλούχων Ελλάδας στα playoffs. «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι 150% στο αυριανό ματς και να μην κοιτάμε ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος», ξεκαθάρισε.

«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και να κερδίσουμε. Τη δεδομένη στιγμή πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθήσουμε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών» τόνισε ο Λουτσέσκου. Στο 4-2-3-1 θα δούμε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια. Για τον άξονα ο Σβαμπ μοιάζει να είναι σίγουρος, με τον Εσίτι να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ η τετράδα της επίθεσης είναι κι αυτή «κλειδωμένη», με τους Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Ελ Καντουρί (αριστερά) στα δύο άκρα, τον Καγκάβα στο «δέκα» και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Ικανοί για τη ζημιά οι Ιρλανδοί

Οι Ιρλανδοί, μετά το 0-1 του Λουξεμβούργου διέλυσαν εντός έδρας τη Ντουντελάνζ με 3-0 κι έδειξαν πως είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Η Μποέμιαν έχει ως μεγάλο στόχο την παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Κιθ Λονγκ, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση στον προηγούμενο γύρο και τόνισε «δεν είμαστε ξεγραμμένοι απέναντι στην ελληνική ομάδα. Προφανώς και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά ξέρουμε τον τρόπο να τους φθάσουμε στα όριά μας». Η Μποέμιαν θα αντιμετωπίσει, πάντως, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πιο ξεκούραστη, από τη στιγμή που η ιρλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανέβαλε την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην έδρα της Φιν Χαρπς για το πρωτάθλημα. Μέσα και ο βασικός επιθετικός, Κέλι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.1

Σχολιάστε

X