Μπάγερν - Άιντραχτ: Στον δρόμο για τον τελικό Κυπέλλου!

Μπάγερν – Άιντραχτ: Στον δρόμο για τον τελικό Κυπέλλου!

Εναρξη: 21:45, 10/06/2020
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Νοκ άουτ ματς με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας μετά από το 90λεπτο, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. Στον τελικό του DFB Pοkal βρίσκεται ήδη η Λεβερκούζεν.

Ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 44 γκολ στη σεζόν (30 στο πρωτάθλημα), ο Μίλερ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντε Μπρόινε με 21 ασίστ, ο Φλικ είδε την ομάδα του στο 20ο του παιχνίδι στον πάγκο να φτάνει τα 65 γκολ… Ρεκόρ, αλλά και +10 από τη Ντόρτμουντ η Μπάγερν, η οποία διέλυσε με 4-2 τη Λεβερκούζεν στο Μπάι Αρίνα και πλέον είναι αγκαλιά με την κούπα. «Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να γίνουμε πρωταθλητής. Όλα τα άλλα είναι… αξεσουάρ. Θα ήταν απλά καλό να σπάσουμε το ρεκόρ», τόνισε o κόουτς της ομάδας, Χάνσι Φλικ.

Η Μπάγερν βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα πλησιάζει στο ρεκόρ επίτευξης γκολ σε μία σεζόν. Οι «Βαυαροί» έφτασαν τα 90 τέρματα στη σεζόν 2019/20. Εχουν απομείνει τέσσερις αναμετρήσεις πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος και η Μπάγερν προσπαθεί να καταρρίψει το ρεκόρ του 1971-72 όταν η ομάδα είχε βάλει 101 γκολ. Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κάνουν… απίθανα πράγματα και μαζί έχουν συμμετοχή σε 60 από τα 90 γκολ των Βαυαρών!

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον ημιτελικό με την Άιντραχτ και φυσικά το εισιτήριο για τον τελικό. Οι Βαυαροί «τρέχουν» σερί 20 αγώνων χωρίς ήττα και στο διάστημα αυτό έχουν 19 νίκες. Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Φλικ θα παρουσιάσει τους ίδιους έντεκα που είχε και στη Μπάι Αρίνα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μπάγερν έχει σκοράρει στα προηγούμενα 21 παιχνίδια της στο Κύπελλο Γερμανίας. Παράλληλα, θα παίξει για ενδέκατη σερί σεζόν στον ημιτελικό της διοργάνωσης και μόλις τρεις έχει αποκλειστεί.

Η Άιντραχτ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο μίνι σερί που της έδωσε και το εισιτήριο παραμονής, μιας και ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από τη Μάιντς. Κακή στο ανασταλτικό κομμάτι, χωρίς λύσεις στην επίθεση, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Το βάρος πέφτει στο Κύπελλο Γερμανίας, εκεί όπου θα επιδιώξει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στο Μόναχο με τη Μπάγερν. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν λίγες εβδομάδες, με τους «Αετούς» να χάνουν 5-2. Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου, η Αϊντραχτ επικράτησε 2-0 της Βέντερ Βρέμης, με τους Αντρέ Σίλβα (46′ πεν.), Καμάντα (60′) να μην αφήνουν περιθώρια στους φιλοξενούμενους. «Στόχος μας να πετύχουμε το αδύνατο» τόνισε ο Αντολφ Χούτερ. Πλήγμα η απουσία του εξαιρετικού μέσου, Κόστιτς. Πάντως, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει σκοράρει στα τελευταία 15 τελευταία στη διοργάνωση. Παράλληλα, η ομάδα της Φρανκφούρτης θα παίξει για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις σεζόν στον ημιτελικό και τις δυο προηγούμενες προκρίθηκε στον τελικό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X