Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ: Πρεμιέρα για τους Βεστφαλούς!

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ: Πρεμιέρα για τους Βεστφαλούς!

Εναρξη: 16:30, 17/08/2019
Γήπεδο: Signal-Iduna-Park, Ντόρτμουντ

Πρεμιέρα για τη Ντόρτμουντ στη Bundesliga και στη φετινή σεζόν οι Βεστφαλοί μπαίνουν με τον τίτλο του φαβορί. Θα σπάσουν την κυριαρχία της Μπάγερν;

Μπαίνει δυνατά η Ντόρτμουντ
Πέρυσι, η Ντόρτμουντ έχασε τον τίτλο στο τέλος και η έλλειψη εμπειρίας στο κέντρο της άμυνας ήταν στους λόγους της αποτυχίας. Με την απόκτηση του Χούμελς όλοι στο Ντόρτμουντ πιστεύουν ότι αυτό λύθηκε, αν και οι αποχωρήσεις των Ντιαλό και Τοπράκ ίσως φέρουν θέματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μία άλλη προβληματική θέση ήταν στα αριστερά της άμυνας. Λύθηκε με την απόκτηση του Σουλτς από την Χόφενχαϊμ.

Μπραντ (από Λεβερκούζεν) και Αζάρ (από Γκλάντμπαχ) προσφέρουν τρομερό βάθος πίσω από τον επιθετικό. Η πιο ώριμη μεταγραφική περίοδος των Βεστφαλών, που ολοκληρώθηκε ήδη από τον Ιούνιο τους δίνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο. Με τον Ρόις επιτέλους υγιή, τον Σάντσο να ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα και τον Βάιγκλ να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό η κορυφή μοιάζει ακόμη πιο απειλητική. Η Ντόρτμουντ μπαίνει δυνατά και απειλεί! Η Ντόρτμουντ μετράει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττες υποδεχόμενη την Αουγκσμπουργκ στην πρώτη κατηγορία και συνολικά 4-3-1 εναντίον της στη Βεστφαλία.

Για την παραμονή η Άουγκσμπουργκ
Η θητεία του Μπάουερ στον πάγκο έληξε άδοξα, με τον Μάρτιν Σμιντ να έρχεται στο τέλος και να την σώζει. Ο στόχος,φυσικά, δεν γίνεται να αλλάξει για τους Βαυαρούς που συμβιβάζονται με πιο απλά πράγματα όπως την παραμονή. Η Άουγκσμπουργκ ήταν δραστήρια στη μεταγραφική αγορά, όμως δεν λες πως βγήκε και ενισχυμένη. Η Αουγκσμπουργκ πάντως σκοράρει εδώ και 7 σερί επισκέψεις στο Ντόρτμουντ. Την προηγούμενη σεζόν η Αουγκσμπουργκ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X