Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Ωρα για το Σούπερ Κύπελλο!

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Ωρα για το Σούπερ Κύπελλο!

Εναρξη: 21.30, 30/09/2020
Γήπεδο: Αλιάνζ Αρίνα, Μόναχο

Νοκ άουτ παιχνίδι για το γερμανικό Σούπερ Καπ στην έδρα της Μπάγερν. Θα υπάρξει διαδικασία πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, χωρίς παράταση. Οι πέντε από τους έξι τελικούς κρίθηκαν στην κανονική διάρκεια, μόνο ο τελικός του 2017 κρίθηκε στα πέναλτι, με τη Μπάγερν να επικρατεί 7-6 της Ντόρμουντ (2-2 κ.α., 5-4 πεν.).

Θέλει και πέμπτο τίτλο η Μπάγερν!

Συνέβη κι αυτό! Σε όλη τη διάρκεια του 2020, πριν και μετά το restart της περασμένης περιόδου, αλλά κι έπειτα από την έναρξη της νέας σεζόν, δεν βρέθηκε κανείς για να «λυγίσει» την ανίκητη Μπάγερν Μονάχου. Έπειτα από εννέα μήνες, με 19 νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στη Λειψία χωρίς καν να σημειωθεί γκολ, η βαυαρική «μηχανή»… κόλλησε. Η Χόφενχαϊμ ήταν εκείνη που με εμφατική τεσσάρα κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας, Ευρώπης έδειξε πως η ομάδα του Χάνσι Φλικ δεν είναι ανίκητη, Η Μπάγερν ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο και σύνολο 32 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

««Ήταν ξεκάθαρο ότι θα χάναμε κάποια στιγμή. Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Δεν μπορώ πραγματικά να κατηγορήσω την ομάδα για την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα της. Η νοοτροπία μετά τα 120 λεπτά την Πέμπτη ήταν η καλύτερη. Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη Ντόρτμουντ» τόνισε ο Χανσι Φλικ.  Νέα απώλεια ο βασικός εξτρέμ Σανέ, αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αλαμπα, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο κεντρικός αμυντικός Τανγκί Νιανζού.

Για τον πρώτο τίτλο η Ντόρτμουντ

Μετά την τριάρα στην πρεμιέρα επί της Γκλάντμπαχ, η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα 2-0 από την Αουγκσμπουργκ. Οι Βεστφαλοί είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν σταθερότητα, συνέπεια στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα του Φαβρ συνεχίζει να είναι απρόβλεπτη, γεγονός που προβληματίζει, με τους παίκτες να μην έχουν μπει ακόμα στο κλίμα των… εμπνεύσεων του Φαβρ. Σάντσο και Μπίρκι έχουν προβλήματα αναπνευστικών λοιμώξεων και θα μείνουν εκτός τελικού, όπως και ο τραυματίας Αζάρ.

Τρεις κατακτήσεις μετρά η Ντόρτμουντ και φυσικά δεν ξεχνά τον τελικό του 2013, όταν και είχε διαλύσει τη Μπάγερν στη Βεστφαλία με 4-2. Οσον αφορά τον Σάντσο, οι Βεστφαλοί αρνήθηκαν νέα πρόταση της Γιουνάιτεντ και δεν θα προβούν στην παραχώρησή του.

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X