Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Ζευγάρι για γηπεδούχους!

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Ζευγάρι για γηπεδούχους!

Έναρξη: 21.30, 04/06/2020
Γήπεδο: Schwarzwald-Stadion

Η Bayern μπορεί να πήρε διαφορά στην κορυφή και να ετοιμάζεται για ακόμη ένα πρωτάθλημα, όμως η μάχη για την 4άδα φουντώνει για τα καλά, έχοντας τέσσερις μνηστήρες για τρεις από τις προνομιούχες θέσεις. Μία από αυτές είναι και η Γκλάντμπαχ, που δεν θέλει να γίνει ξανά η «δυστυχισμένη 5η», όπως το έχει θέσει ο γερμανικός Τύπος.

Κορυφαία 5η στην ιστορία η Γκλάντμπαχ

«Στα μαθηματικά δεν ήμουν ποτέ καλός. Δεν ήταν το δυνατό μου σημείο. Και γι’ αυτό δεν πρόκειται να προσπαθήσω τώρα να κάνω υπολογισμούς», ήταν η απάντηση του τεχνικού της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Ρόζε, όταν ρωτήθηκε για τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορούν να φέρουν την ομάδα του ξανά στο Champions League. Αυτό που ξέρει καλά είναι ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν επιθετικά, με θάρρος. «Θέλουμε να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό. Αυτό το στυλ μας ταιριάζει», ξεκαθάρισε.

Το έργο μπροστά του δεν είναι καθόλου εύκολο. Σε αυτό το ζευγάρι ο φιλοξενούμενος δεν κερδίζει για 23 συνεχόμενα παιχνίδια! Βέβαια, αν υπάρχει μία σεζόν που αυτό το σερί μπορεί να σπάσει είναι η φετινή. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει χάσει σε καμία από τις 5 τελευταίες εξόδους της, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2014-15, ενώ οι 56 βαθμοί που έχει ήδη μαζέψει αποτελούν τη δική της κορυφαία επίδοση εδώ και 36 χρόνια, ενώ την φέρνουν στην… άβολη θέση να είναι παράλληλα και η κορυφαία επίδοση για οποιαδήποτε ομάδα στην 5η θέση μετά από 29 αγώνες.

«Έχω κερδίσει μόνο ως παίκτης σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν», είπε ο τεχνικός διευθυντής Μαξ Έμπερλ με χαμόγελο αμηχανίας. Η τελευταία νίκη της ομάδας του στο Φράιμπουργκ είχε έρθει το 2002, όταν ο ίδιος έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας. «Θέλουμε να σταματήσουμε αυτό το σερί. Δεν πρέπει, όμως, να κοιτάζουμε πολύ στο παρελθόν», ολοκλήρωσε.

Η φοβερή παράδοση και το κακό σερί της Φράιμπουργκ

Αν υπάρχει ένας αντίπαλος που μπορεί να χαρακτηριστεί «αγαπημένος» για την Φράιμπουργκ αυτός είναι η Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ δεν έχει κανένα από τα 11 τελευταία μεταξύ τους εντός έδρας παιχνίδια, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου, ενώ έχει πετύχει τις 11 από τις 12 νίκες επί των «πουλαριών» στο γήπεδό της, επίδοση που επίσης αποτελεί ρεκόρ. Μάλιστα, τα εντυπωσιακά αυτά σερί συνεχίζονται με 1 ήττα σε 17 ματς σε αυτό το στάδιο.

Μετά την επανέναρξη, όμως, η Φράιμπουργκ δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Στη σχετική βαθμολογία βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος, ενώ έχει χάσει και τα 2 τελευταία ματς με το ίδιο σκορ: 0-1. Το χειρότερο σερί της στην κατηγορία παραμένουν οι τρεις ήττες στη σειρά, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πάνω από 2 χρόνια. Μάλιστα, δεν έχει σκοράρει σε συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ένα από τα σερί των δύο ομάδων θα σπάσει. Θα είναι η Φράιμπουργκ εκείνη που θα πετύχει την πρώτη νίκη μετά τη διακοπή και θα συνεχίσει όλες τις παραδόσεις, που τρέχουν για χρόνια σε αυτό το ζευγάρι ή θα καταφέρει η Γκλάντμπαχ να κερδίσει επιτέλους σε αυτό το γήπεδο;

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X