Άρης - ΟΦΗ: Mε παράδοση οι Κίτρινοι!

Άρης – ΟΦΗ: Mε παράδοση οι Κίτρινοι!

Εναρξη: 21.30, 06/06/20
Γήπεδο: Βικελίδης, Θεσσαλονίκη (κεκλεισμένων των θυρών)

Μεγάλο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Αρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα των Play off.

Ο Άρης είχε σκαμπανεβάσματα, εκρήξεις καλής μπάλας, άσχημα σερί, αλλά κατάφερε να μπει στην εξάδα και να ξαναβγεί στην Ευρώπη. Παράλληλα, έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στο κύπελλο, μιας και θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό, αφού υπάρχει ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ (1-2 στο ΟΑΚΑ). Το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο, μιας και η FIFA του αφαίρεσε το δικαίωμα μεταγραφών για έναν χρόνο. Υπάρχουν όμως και θετικά, αφού ο κόουτς, Ενινγκ ανανέωσε γι έναν ακόμη χρόνο. «Υπάρχει υψηλό κίνητρο. Ο καθένας θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Παίζουμε χωρίς τον κόσμο κι αυτό είναι μια νέα κατάσταση στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να δούμε τι θα γίνει».

Ο Γερμανός τεχνικός ευελπιστεί πως θα έχει σε καλή κατάσταση τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο ταχύτατος εξτρέμ του Άρη έχει κάνει τη διαφορά σε ουκ ολίγα παιχνίδια φέτος, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή του. Το βάρος πέφτει και στην άμυνα, αφού στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα ο Άρης δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Εκτός πλάνων για την πρεμιέρα ο Χαβιέρ Ματίγια και τη θέση του θα πάρει ο Βέλεθ.

Ομάδα με δυο πρόσωπα στη σεζόν. Εξαιρετικό στον α’ γύρο, όπου βρέθηκε πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κακό στον’ γύρο με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, κέρδισε τα δυο τελευταία ματς της σεζόν και εξασφάλισε το εισιτήριο για την εξάδα! Επειτα από 20 χρόνια επιστρέφει ξανά στην Ευρώπη, ωστόσο οι Κρητικοί δεν θέλουν να μείνουν εκεί, μιας κι επιθυμούν να κάνουν τη διαφορά και στα Play off. «Το κίνητρο δεν αλλάζει. Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίμος. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του Τσιλιανίδη, όμως το κενό θα επιδιώξει να καλύψει ο Ο Βίτορ Φιγκεϊρέδο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ των Κρητικών με 9 τέρματα. Παραμένει εκτός ο Φερέιρα, ενώ πρόβλημα τελευταίας στιγμής είναι ο τραυματισμός του Βαζ.

Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα έχουν μπει μίνιμουμ τρία γκολ. Την τελευταία 20ετία, ο ΟΦΗ έχει πανηγυρίσει μόλις μια φορά στην έδρα του Αρη, ήταν τη σεζόν 2003-04 στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας. Ο Αδάμος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φρατζέσκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τον Άρη. Στο 84ο λεπτό ο Ρουμπάκης χάριζε το τρίποντο για τους Κρητικούς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X