Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ: Δεκαπέντε ματς χωρίς ήττα

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ: Δεκαπέντε ματς χωρίς ήττα

Εναρξη: 16:30, 21/04/2019
Γήπεδο: Schwarzwald-Stadion, Φράιμπουργκ

Φράιμπουργκ εναντίον Ντόρτμουντ για την 30ή αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν, πέντε αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Με δύο ξένους η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ έχασε 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης και παρέμεινε στη 13η θέση της κατάταξης. Βρίσκεται έντεκα βαθμούς πάνω από τη Στουτγάρδη, την ομάδα που βρίσκεται στη θέση των πλέι άουτ.

Ηταν η τέταρτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη. Μοναδικοί μη Γερμανοί που αγωνίστηκαν στο ματς με τη Βέρντερ ήταν ο διεθνής Αλβανός μέσος, γεννημένος στην Ελβετία, Αμπράσι, και ο επίσης διεθνής Ιταλός χαφ, Γκρίφο.

Σε 14 εντός έδρας αγώνες έχει 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Εχει σημειώσει 26 γκολ στα παιχνίδια αυτά, επίδοση που είναι η καλύτερη ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται από την όγδοη θέση και μετά.

Επέστρεψε η Ντόρτμουντ
Μετά το 5-0 από την Μπάγερν, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-1 επί της Μάιντς. Ο 19χρονος Αγγλος μέσος Σάντσο σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, φτάνοντας τα 10 σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Κουεσόν «απάντησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη Μάιντς.

Ηταν η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Ντόρτμουντ. Την επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι με τη Σάλκε, εντός έδρας. Θα ακολουθήσουν τα ματς με τις Βέρντερ Βρέμης (εκτός), Φορτούνα Ντίσελντορφ (εντός), και θα κλείσει με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ.

Στον πρώτο γύρο επικράτησε 2-0 της Φράιμπουργκ, με γκολ στο 40’ (Ρέους, πέναλτι) και το 91’ (Πάκο Αλκάθερ). Εφτασε έτσι τα 15 σερί ματς με τη συγκεκριμένη ομάδα χωρίς να έχει ηττηθεί (13 νίκες).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
* Η Φράιμπουργκ έχει 14 ισοπαλίες στο πρώτο ημίχρονο σε 29 αγωνιστικές. Μόνο η Γκλάντμπαχ έχει παραπάνω (15).
* Η Ντόρτμουντ νίκησε μόνο στο ένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X