Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Κυνηγούν όσο μπορούν οι «ροχιμπλάνκος»!

Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Κυνηγούν όσο μπορούν οι «ροχιμπλάνκος»!

Έναρξη: 17:15, 20/04/2019
Γήπεδο: Ipurua Municipal (7.083)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Έιμπαρ για την 33η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο -9 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Όσο δεν έχει τελειώσει και μαθηματικά η υπόθεση του πρωταθλήματος, θα συνεχίσει να ελπίζει. Παράλληλα ξέφυγε στους 4 βαθμούς από τη Ρεάλ.

Η Έιμπαρ θεωρητικά δεν κινδυνεύει στους 40 βαθμούς και τη 13η θέση. Στο +9 από τον υποβιβασμό και με αρκετές ομάδες από κάτω της, θέλει λίγους βαθμούς ακόμα για να μην ανησυχεί καθόλου.

Μία νίκη στα επτά τελευταία για την Έιμπαρ
Απέναντι στη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο. Το τελικό 1-1 της αφήνει μία μικρή απογοήτευση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 12ο δευτερόλεπτο (!), αλλά στη συνέχεια κυριάρχησε. Αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν αξιοποιήθηκαν στο έπακρον. Η ισοφάριση ήρθε στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζορντάν.

Μία νίκη στα 7 τελευταία ματς (1-4-2), αν και τα 5 εξ αυτών ήταν εκτός έδρας. Στο γήπεδό της παρουσιάζει πολύ θετικό πρόσωπο, άλλωστε έχει μαζέψει τους 29 από τους 40 βαθμούς. Έχει ηττηθεί μόλις σε τρία ματς (8-5-3).

Σημαντικές οι απουσίες στην άμυνα, αφού θα απουσιάσουν οι στόπερ Αρμπίγια και Ράμις, ο μπακ Πένια και ο χρήσιμος μέσος Ντιόπ.

Ελπίζει και κυνηγάει η Ατλέτικο
Έκανε τη δουλειά της απέναντι στη Θέλτα με 2-0, αν και χρειάστηκε και η βοήθεια του Ομπλακ, ο οποίος ήταν κομβικός με σημαντικές επεμβάσεις. Ο Γκριζμάν άνοιξε το σκορ με φάουλ στο 42’, ενώ στο 74’ «καθάρισε» ο Μοράτα για το τελικό σκορ. Τυπικά ελπίζει ακόμα στο θέμα του τίτλου και θα το παλέψει μέχρι τέλος.

Ασταθής η παρουσία της στα τελευταία εκτός έδρας ματς, αφού έχει 3 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα να βρει τέρμα (2-0 από Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο, 1-0 από Μπέτις).

Τιμωρημένοι οι επιθετικοί Γκριζμάν και Ντιέγκο Κόστα, ο τελευταίος μέχρι τέλος της σεζόν. Σταθερά εκτός οι αμυντικοί Λούκας, Σάβιτς και αμφίβολος ο Γκοδίν. Επιστρέφουν οι Χιμένες (στόπερ), Τόμας (χαφ) και Λεμάρ (εξτρέμ).

Παράδοση
Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-1 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2017-18)
Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-2 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2016-17)
Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-2 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2015-16)
Έιμπαρ – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-3 (Πριμέρα Ντιβιζιόν 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X