Αμβούργο - Αρμίνια: Ντέρμπι με το βλέμμα στη Bundesliga!

Αμβούργο – Αρμίνια: Ντέρμπι με το βλέμμα στη Bundesliga!

Εναρξη: 14.30, 24/05/2020
Γήπεδο: ΦΟΛΚΣΠΑΡΚΣΤΑΝΤΙΟΝ

Επιστροφή με ισοπαλία για το Αμβούργο, αφού έμεινε στο 2-2 με τη Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας. Ηταν καλύτερο, είχε περισσότερες στιγμές, πλησίασε στη νίκη, όμως οι χαμένες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις δεν του έδωσαν το τρίτο γκολ και μια στιγμή αδράνειας στην τελευταία φάση έφερε την ισοφάριση.

Η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ έμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας παράλληλα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη Χάιντενχαϊμ. Ωστόσο, η τελευταία επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου της Βέχεν και πλησίασε πάλι στον πόντο. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες είναι το μειονέκτημα που καλείται να λύσει άμεσα το Αμβούργο, αν θέλει να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Οχι, ότι αμυντικά τα πάει περίφημα, μιας και κει από το… πουθενά μπορεί να δεχθεί γκολ. Εντός έδρας δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, έχοντας τρεις απώλειες στα τελευταία 12 ματς, αλλά και εννέα νίκες. Εξαιρετική η παράδοση απέναντι στην Αρμίνια, μιας και το Αμβούργο μετρά 14-3-, όταν την υποδέχεται.

Με ισοπαλία και στην επιστροφή της η Αρμίνια, αφού έμεινε στο 1-1 εντός με την Οσναμπρικ. Βέβαια, όπως και το Αμβούργο, στην τελευταία φάση του ματς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Σε αυτό το διάστημα πάντως δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό, δεν είχε πολλές φάσεις, ενώ δεν είχε απειληθεί. Αλλά, μιας αδράνεια στην άμυνα έκανε τη ζημιά. Η ομάδα του Νόιχαουζ παρέμεινε αήττητη στο 2020 (5-3-0 ) και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας και αέρα επτά βαθμών από την τρίτη Στουτγκάρδη. Δεν έχασε έδαφος, αλλά με τον τρόπο που ισοφαρίστηκε θα μπορούσε να είχε χτίσει θεμέλια ανόδου. Ανέτοιμη στην επιστροφή της, κάτι που θα προβληματίσει την τεχνική ηγεσία. Καλή αμυντικά, ενώ είναι η κορυφαία ομάδα στην Bundesliga 2 ως προς την αξιοποίηση των ευκαιριών για γκολ. Mακριά από το γήπεδό της μετρά 8 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Βέβαια, στα 12 τελευταία με το Αμβούργο σε οποιαδήποτε έδρα έχει μόλις μία νίκη!

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής
Παρασκευή (22/05)

Νυρεμβέργη – Άουε 1-1
Χάιντενχαϊμ – Βέχεν 1-0

Σάββατο (23/05)

Ντάρμσταντ – Σαν Πάουλι 4-0
Σαντχάουζεν – Γιαν Ρέγκενσμπουργκ 0-0
Όσναμπρικ – Αννόβερο 2-4

Κυριακή (24/05)

Αμβούργο – Μπίλεφελντ (14:30)
Χόλσταϊν Κίελ – Στουτγκάρδη (14:30)
Καρλσρούη – Μπόχουμ (14:30)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X