Λειψία - Ντόρτμουντ: Η Μπάγερν... αγχώνει τους Βεστφαλούς!

Λειψία – Ντόρτμουντ: Η Μπάγερν… αγχώνει τους Βεστφαλούς!

Εναρξη: 19:30, 19/01/2019
Γήπεδο: Red Bull Arena, Λειψία

Ντέρμπι στη Red Bull Arena, όπου η Λειψία υποδέχεται την… αγχωμένη λόγω Μπάγερν, Ντόρτμουντ. Οι σούπερ αριθμοί των Βεστφαλών

Nέα αρχή αναζητά η Λειψία
Η διακοπή ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την Λειψία. Οι παίκτες του Ράγκνικ με δύο νίκες στο πρωτάθλημα σε επτά ματς από τα μέσα Νοεμβρίου είχαν ανάγκη από ένα… στοπ. Υπήρξαν και απρόσμενες ήττες όπως το 1-0 με Βόλφσμπουργκ και το 3-0 με Φράιμπουργκ.

Ευτυχώς για την Λειψία το 2018 έκλεισε με νίκη και καλή νίκη, το 3-2 με Βέρντερ. Στη Red Bull Arena η Λειψία είναι αήττητη από τον Απρίλιο στο πρωτάθλημα με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και η επιστροφή του εξτρέμ Φόσμπεργκ θα τονώσει την ομάδα αγωνιστικά καθώς ήταν τραυματίας. Βέβαια παίζοντας με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ είναι μεγάλη η πρόκληση.

Υπό… πίεση η Ντόρτμουντ!
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα δυνατό τεστ και για τη Ντόρτμουντ. Το τελευταίο της εκτός έδρας ματς ήταν με την ήττα με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ήταν η πρώτη ήττα της σεζόν, ενώ η Μπάγερν βρέθηκε πλέον στο -3. Η μοναδική προηγούμενη φορά που ήταν πιο καλή στη Bundesliga μετά από 17 αγώνες ήταν το 2010-2011 με 43 πόντους. Έχει τον τοπ σκόρερ της κατηγορίας, Πάκο Αλκάθερ, με 12 γκολ, ενώ η μεταγραφή του Πούλισιτς για την Τσέλσι αντιμετωπίζεται ως κίνηση – έκπληξη για ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Από την άλλη ο μέσος Γκέτσε είχε πρόβλημα ετοιμότητας ενώ είναι νωρίς ακόμα για τον νεοαποκτηθέντα Μπαλέρντι.

Καμία άλλη ομάδα δεν έχει δεχθεί πιο λίγα εκτός έδρας γκολ απ’ ότι η Ντόρτμουντ και καμία δεν έχει σκοράρει περισσότερα. Επιθετικά έχει τους Αλκάθερ, Ρόις κι Σάντσο. Όλοι μαζί έχουν σκοράρει 29 γκολ σε 17 ματς. Στο σύνολο είναι μόνο τέσσερα γκολ πιο λίγα από όσα έχει η Λειψία στο σύνολο (31). Η Ντόρτμουντ έχει 2.33 γκολ ανά ματς στα τελευταία της έξι ματς εκτός. Έχει την 2η κορυφαία επίδοση σε επίπεδο άμυνας έχοντας δεχθεί 18 γκολ κάτι που θα κάνει δύσκολο το έργο του Βέρνερ με 11 γκολ και του Πόουλσεν με 8. Ακόμα απέναντι στην Λειψία η Ντόρτμουντ έχει χάσει ένα μόνο από τα τελευταία τέσσερα ματς, έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X