ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Με κεκτημένη ταχύτητα οι «ερυθρόλευκοι»

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Με κεκτημένη ταχύτητα οι «ερυθρόλευκοι»

Εναρξη: 17:15, 19/01/2019
Γήπεδο: Ζωσιμάδες (7.652)

Για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» το απόγευμα του Σαββάτου (17:15), στο ματς που ανοίγει τον αγωνιστικό ρυθμό του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τους «ερυθρόλευκους» στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού με 2-0, ενώ τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα απογοήτευσε ακόμη μία φορά, γνωρίζοντας βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 0-4, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Την περσινή χρονιά, ο ΠΑΣ επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Ορεξάτος στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός
Ο γνωστός Ολυμπιακός έκανε την εμφάνισή του στη Λιβαδειά. Παιχνίδι που κάλλιστα μπορούσε να λήξει με μεγαλύτερο σκορ, επικράτησε μόνο 2-0 του Λεβαδειακού πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του 2019. Παράλληλα, σημείωσε την 5η νίκη στα 7 τελευταία (δύο ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δημιούργησαν 20 τελικές ευκαιρίες, βρίσκοντας στόχο μόνο δύο φορές. Στοιχείο που είδαμε αρκετές φορές έως τώρα στη σεζόν. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, με έναν φορ που μπορεί να εκτελέσει με μεγαλύτερη ευχέρεια. Ο Σολδάνο ήταν ο εκλεκτός, όμως στις πρώτες προπονήσεις στου Ρέντη εμφανίζεται ανέτοιμος και αυτός είναι ο λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έμειναν και οι Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά.

Απογοητεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα
Μία από τις χειρότερες πορείες των τελευταίων ετών στη Σούπερ Λιγκ «γράφει» ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεδομένα που καταγράφονται στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο β’ γύρος άνοιξε με τη βαριά ήττα 0-4 εντός έδρας από την ΑΕΚ, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο φινάλε ο Στέφανος Αθανασιάδης έχασε πέναλτι για τη μείωση.

Με δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση, όμως το πρόγραμμα στις πρώτες μέρες του 2019 είναι δύσκολο. Μετά την ΑΕΚ, σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός, σε ένα κλίμα περίεργο ανάμεσα σε ομάδα, διοίκηση και κόσμο. Σκληρή ανακοίνωση από τους οπαδούς προς τη διοίκηση Χριστοβασίλη μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 3-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 3-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X