Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: Με βασικούς για την ανατροπή

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: Με βασικούς για την ανατροπή

Εναρξη: 22:30, 17/01/2019
Γήπεδο: Camp Nou (99.350), Βαρκελώνη

Το βράδυ της Πέμπτης (22:30) στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στη Λεβάντε (ήττα 2-1 στο πρώτο ματς) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μπόλικες αλλαγές στην έδρα στη Βαλένθια από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνοχή στην Μπαρτσελόνα και μοιραία ήρθε η ήττα 2-1 μειώνοντας στο φινάλε με τον Κουτίνιο από το σημείο του πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το εντός έδρας 3-0 επί της Εϊμπαρ.

Το πάλεψε η Λεβάντε στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, όμως το πέναλτι του Γκριζμάν στο 57’ έκρινε την αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της La Liga και την ήττα των παικτών του Πάκο Λόπεθ με 1-0.

Ανατρέπει την κατάσταση η Μπαρτσελόνα
Το γκολ του Κουτίνιο από το σημείο του πέναλτι στο 85’ κόντρα στη Λεβάντε στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, κάνει πιο… εύκολο το έργο της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης στη ρεβάνς. Διαφορετικός είναι ο δρόμος για την ανατροπή του 2-1, διαφορετικός του 2-0, ακόμα και να είσαι η… ανώτερη Μπαρτσελόνα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή όλα τα πρώτα ονόματα, όμως δεν αποκλείεται ξανά να χρησιμοποιήσει από την αρχή παίκτες που δεν λογίζεται ως βασικοί (όπως οι Σίλεσεν, Μουρίγιο, Αλενιά). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος επικράτησε δίχως να δυσκολευτεί την Εϊμπαρ με 3-0 στο «Καμπ Νόου», ενώ υποδέχεται την Κυριακή (20/01) τη Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

Ψάχνει την υπέρβαση η Λεβάντε
Ο Πάκο Λόπεθ και οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το ροτέισον της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο, στο 18’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως προς το φινάλε του ματς δέχθηκαν τη μείωση (2-1) κάνοντας την ήδη απαιτητική ρεβάνς στη Βαρκελώνη, ακόμη πιο δύσκολη.

Μπορεί να ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βαγιαδολίδ εντός έδρας, αυτό όμως δεν πτοεί τον Ισπανό τεχνικό να προβεί σε ανταγωνιστική ενδεκάδα στο «Καμπ Νόου» ψάχνοντας τις όποιες ελπίδες πρόκρισης που της αναλογούν. Στην τελευταία υποχρέωση της ομάδας στο πρωτάθλημα ηττήθηκε δύσκολα 1-0 από την Ατλέτικο, ξανά δεχόμενη γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: 3-0 (La Liga 2017-18)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: 4-1 (La Liga 2015-16)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: 5-0 (La Liga 2014-15)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: 7-0 (La Liga 2013-14)
Μπαρτσελόνα – Λεβάντε: 1-0 (La Liga 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Πριμέρα Ντιβιζιον με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X