Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης: Όλα ή τίποτα

Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης: Όλα ή τίποτα

Έναρξη: 21.30, 06/07/2020
Γήπεδο: Voith-Arena

Η Βέρντερ είχε μία αίσθηση ανωτερότητας πριν το παιχνίδι για τα μπαράζ της παραμονής. Τελικά, αυτό της γύρισε μπούμερανγκ. Η κακή εμφάνιση έφερε το 0-0 και, πλέον, η Χάιντενχαϊμ είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη ιστορική δική της άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η Βέρντερ εντυπωσιάζει εκτός έδρας

Αν υπάρχει μία ομάδα που να μπορεί να πει ότι τα πηγαίνει καλύτερα μακριά από το γήπεδό της, αυτή είναι η Βέρντερ. Έστω, κι αν έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν είναι και λόγος υπερηφάνειας. Οι «πράσινοι» έχουν μαζέψει το 71% των βαθμών τους φέτος μακριά από τη Βρέμη, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία της Bundesliga!

Θα ποντάρει και στην παράδοση, που ξεκίνησε ο μεγάλος της εχθρός, το Αμβούργο, που το 2014 είχε λάβει μέρος στο μοναδικό άλλο ματς στην ιστορία των μπαράζ, που έληξε 0-0 πριν τον επαναληπτικό. Τότε, οι «Δεινόσαυροι», είχαν μείνει στην κατηγορία, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ.

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν… πεθάναμε τρεις φορές», δήλωσε ο τεχνικός Κόφελντ, που δεν κρύβει ότι νιώθει μεγάλη πίεση. «Το ότι καταφέραμε να επιβιώσουμε μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να νιώθουμε αυτό το κίνητρο σε κάθε του λεπτό και να παίξουμε χωρίς φόβο. Δεν πιστεύω ότι θα αποτύχουμε, καθώς έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται την πίεση σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε καλή εμφάνιση», ολοκλήρωσε.

Η άμυνα της Χάιντενχαϊμ

Το πλάνο του Κόφλεντ στο πρώτο παιχνίδι απέτυχε παταγωδώς και τώρα ξέρει ότι το έργο του θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. «Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία μας», ξεκαθάρισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Σμιντ. Η ομάδα του έχει κρατήσει το μηδέν 15 φορές φέτος, τις περισσότερες ανάμεσα στις ομάδες της 2ης κατηγορίας, ενώ έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ στο γήπεδό της.

«Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ο εαυτός μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Στόχος μας ήταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι που θα μας δίνει ευκαιρία στον επαναληπτικό», συνέχισε ο τεχνικός, που πήρε την ομάδα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και την έχει φέρει μία ανάσα από την Bundesliga.

Σημαντικό ποιος θα προηγηθεί

Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και τα 16 τελευταία παιχνίδια, στα οποία πήραν το προβάδισμα, επίδοση που είναι η κορυφαία και στις τρεις πρώτες κατηγορίες! Στην επίθεση ποντάρουν πολλά στις στημένες φάσεις, ένα θετικό σημάδι, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο τομέας έχει αποδειχθεί άκρως προβληματικός για τη Βέρντερ.

Η τελευταία έχει δεχθεί 22 γκολ με αυτόν τον τρόπο. Αυτό αποτελεί και αρνητικό ρεκόρ για την Bundesliga τα τελευταία 30 χρόνια… Μόνο από κόρνερ έχει δεχθεί 13 τέρματα, τη στιγμή που η Χάιντενχαϊμ έχει πετύχει 14 γκολ από στημένες φάσεις. Η Βέρντερ πάντα ζούσε με τη λογική «όλα ή τίποτα» και έφτασε η στιγμή που αυτό το μότο επιβεβαιώνεται στον μέγιστο βαθμό. Θα καταφέρει να σκοράρει και να μείνει είτε με νίκη είτε με ισοπαλία ή θα ηττηθεί και θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια. Όπως είπε και ο τεχνικός Κόφελεντ: «είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο αυτές τις μέρες θα γραφτεί ιστορία»…

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X