ΑΕΚ - ΟΦΗ: Στο δρόμο για τ' αστέρια η Ενωση!

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Στο δρόμο για τ’ αστέρια η Ενωση!

Εναρξη: 21:30, 08/07/2019
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο

Πλησίασε το Champions League η ΑΕΚ!
Ενα βήμα πιο κοντά στ΄ αστέρια η ΑΕΚ, η οποία διέλυσε με 4-1 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου σημείωσε τρία γκολ και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε. Ο Νέλσον Ολιβέιρα τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του, αξιοποίησε δύο από τις ευκαιρίες του και ειδικά το δεύτερο γκολ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της ΑΕΚ. O Πορτογάλος έχει κάνει τη διαφορά  στην κιτρινόμαυρη επίθεση φτάνοντας τα 14 τέρματα (με εννέα ασίστ) και αγγίζοντας πλέον την πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του.

Εξαιρετικός και ο Μάνταλος που με τις μπαλιές του άνοιξε την άμυνα του Άρη. Δυο στα δυο στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, που πήρε το προβάδισμα στη μάχη για την 2η θέση και τη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Tο θετικό για τον Μάσιμο Καρέρα είναι πως δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα απουσιών και ίσως να παρουσιάσει το ίδιο σχήμα με αυτό κόντρα στον Άρη.

Ο ΟΦΗ μπήκε εμπόδιο στο δρόμο του ΠΑΟΚ για την έξοδο στο Champions League, καθώς απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί είχαν πολύ καλά διαστήματα, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη, που θα ήταν η πρώτη στα Play off. Oι Κρητικοί δεν έχουν ακόμα τρίποντο, ενώ μετρούν δυο εντός έδρας ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. «Έχουμε ένα ρόστερ που όλοι είναι σημαντικοί, ο καθένας έχει τον ρόλο του μικρό ή μεγάλο, αυτό θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι δύσκολο να τα καταφέρεις σε τέτοιους ρυθμούς ανά τέσσερις μέρες.

Δεν υπάρχουν παιχνίδια σαν αυτά στα πλέι οφ για να ετοιμαστούμε για τους αντιπάλους που θα συναντήσουμε στο Europa League. Πραγματικά θα δυναμώσουμε σαν ομάδα, ξανά συστηθήκαμε στην κατηγορία και θέλω να μεγαλώσουμε σαν ομάδα» τόνισε ο Γιώργος Σίμος. Πιθανή η επιστροφή του Σεμέντο στην αποστολή, μιας και ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X