Σέλτικ - Σαράγεβο: Να σφραγίσουν την πρόκριση οι Σκωτσέζοι

Σέλτικ – Σαράγεβο: Να σφραγίσουν την πρόκριση οι Σκωτσέζοι

Εναρξη: 21:45, 17/07/2019
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ, Γλασκώβη

Η Σέλτικ υποδέχεται τη Σαράγεβο και οι Σκωτσέζοι θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αγκαλιά με την πρόκριση η Σέλτικ

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Νόμε Κάλιου. Βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την επικράτηση με 3-1 επί της Σαράγεβο στη Βοσνία. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας μετά το μισάωρο έκανε την ανατροπή και πήρε μια μεγάλη νίκη. Στο φιλικό με τη Ρεν (0-0) έδειξε καλά σημάδια αμυντικά, ενώ στον αποψινό επαναληπτικό θα παρουσιαστεί με επιθετικούς προσανατολισμούς. Η Σέλτικ είναι αήττητη εδώ και 13 εντός έδρας αγώνες σε προκριματικό γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (11-2-0). Παραμένει εκτός ο σταρ της ομάδας, Τιέρνι. O 48χρονος Νιλ Λένον, την έχει οδηγήσει ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2013! Δεν θα παίξουν τα νέα αποκτήματα, Χέντρι, Σβεντ, μέσα ο Μπολινιόλι.

Σαράγεβο για την έκπληξη!

Η Σαράγεβο ήταν ανταγωνιστική για τρίαντα λεπτά στο ματς με τη Σέλτικ, όταν και κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια η πρωταθλήτρια Βοσνίας, δεν άντεξε στην πίεση και δέχθηκε τρία γκολ. Θα γίνει η πρώτη ομάδα από τη χώρα που θα παίξει στους ομίλους του Champions League; Τρομερά δύσκολη η αποστολή της , αλλά ο Μούσεμιτς -έμεινε τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας-  αισιοδοξεί για την υπέρβαση. Πέρσι, αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Europa League από την Αταλάντα. Δυο φιλικά προετοιμασίας έχει δώσει και μετρά ισάριθμες ήττες από Σλοβάκο και Ντομζάλε.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X