ΑΕΚ – Βίντι: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

ΑΕΚ – Βίντι: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα από το όνειρο, την επιστροφή στους ομίλους του Champions League. Η νίκη (2-1) επί της Βίντι την περασμένη εβδομάδα μέσα στη Βουδαπέστη της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Οι Ούγγροι, πάντως, δεν ήρθαν για τουρισμό στην Αθήνα. Στις 22:00 έχει οριστεί η σέντρα του σπουδαίου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Να διευρύνει την παράδοση
Η ΑΕΚ, πέραν της νίκης του πρώτου αγώνα, όπου σκόραρε με τους Κλωναρίδη και Μπακασέτα, έχει και την παράδοση με το μέρος της. Συγκεκριμένα, πέντε φορές υποδέχθηκε ουγγρική ομάδα για ευρωπαϊκή διοργάνωση, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Αν όλα ξεκινήσουν καλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς πρέπει να είμαστε σοβαροί με υπομονή και να πάρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Στο ποδόσφαιρο προετοιμάζεσαι για όλα τα σενάρια» προειδοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που δεν θέλει επ’ ουδενί να χαλαρώσουν οι παίκτες του.

Δεν είναι διαθέσιμοι, για διάφορους λόγους, οι Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Αλμπάνης, Μπογιέ και Μπακασέτας, μένοντας εκτός αποστολής.

Όσο ζει, ελπίζει
Η Βίντι παίζει με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να κερδίσει απόψε, ελπίζοντας είτε σε παράταση είτε σε πρόκριση. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου αγώνα, πάντως, φάνηκε κατώτερη της Ένωσης. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, με τους μεσοεπιθετικούς της ΑΕΚ όταν πίεζαν, να ανάγκαζαν τους αντιπάλους τους σε αρκετά λάθη. Επιπλέον, η απουσία του τιμωρημένου ηγετικού εξτρέμ Χούζτι αναμένεται να φανεί εκ νέου.

«Θα παλέψουμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επηρεάστηκε από μια σειρά από ατυχίες, όπως την αποβολή του Χούζτι, που νομίζω πως ήταν αυστηρή. Για να κάνω και λίγο χιούμορ, όσο ήμασταν στα ίσα το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας. Η ΑΕΚ πέτυχε και τα δύο της γκολ όταν παίζαμε με δέκα. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω πως έχουμε ελπίδες για τη ρεβάνς. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο, αλλά αν έχουμε μαχητικό πνεύμα όλα είναι πιθανά», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός της, Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς.

Ζωντανό στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X