Αταλάντα - Σαχτάρ: Πολλά εμπόδια για τους Μπεργκαμάσκι!

Αταλάντα – Σαχτάρ: Πολλά εμπόδια για τους Μπεργκαμάσκι!

Εναρξη:19.55, 01/10/2019
Γήπεδο: Stadio Giuseppe Meazza (Milano)

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Μιλάνο τη Σαχτάρ και θέλει να αφήσει στην άκρη την εφιαλτική πρεμιέρα στο Ζάγκρεμπ. Τα εμπόδια των γηπεδούχων. 

Να ξεπεράσει το σοκ η Αταλάντα
Με φόρα από τη νίκη κόντρα στους Τζιαλορόσι, οι Μπεργκαμάσκι έριξαν 4άρα από ημίχρονο στους Νεροβέρντι και διατήρησαν την 3η θέση. Πριν λίγες μέρες η Αταλάντα επικράτησε με 2-0 της Ρόμα στο Olimpico θυμίζοντας τον περσινό της εαυτό και σε ανάλογη κατάσταση ήταν και στο Mapei Stadium επικρατώντας 4-1. Βρίσκει ρυθμό επιθετικά, με τον Ζαπάτα να έχει ήδη πέντε γκολ και να είναι στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Ωστόσο, εκτός συνόρων καλείται να ξεπεράσει το εφιαλτικό 4-0 της πρεμιέρας στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο, αφού καμία από τις έξι τελευταίες ομάδες που έκαναν εντός έδρας ντεμπούτο στο Champions League δεν μπόρεσε να κερδίσει (τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες).

Να κάνει το μεγάλο βήμα η Σαχτάρ
Η Σαχτάρ προσπάθησε να το παλέψει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Εντός έδρας ήττα 3-0 υπέστη από τους Πολίτες και ξέρει πως για να μπει δυνατά στη μάχη της πρόκρισης πρέπει να πάρει αποτέλεσμα από τις άμεσες ανταγωνίστριες, Αταλάντα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εντός συνόρων είναι εξαιρετική, έχει το απόλυτο νικών έπειτα από εννέα στροφές και είναι το φαβορί για τον τίτλο στην Ουκρανία. Μόλις μια νίκη σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες έχει η Σαχτάρ, το 2011 με τη Ρόμα. Βέβαια, οι Ουκρανοί δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους στα 17 τελευταία για το Champions League!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X