Μάντσεστερ Σίτι - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Καυτή επίθεση οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Καυτή επίθεση οι Πολίτες!

Εναρξη: 22.00, 01/10/2019
Γήπεδο: «Etihad», Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στόχος της να συνεχίσει το ίδιο… επιθετικά. Κάκιστη η παράδοση των Κροατών.

Εξαιρετική επίθεση η Μάντσεστερ Σίτι
Η Έβερτον έκανε δύσκολη τη ζωή της Σίτι στο Goodison Park, αλλά η ποιότητα των Πολιτών ήταν αυτή που της χάρισε τη νίκη με 3-1. Οι «Γαλάζιοι» είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Μαχρέζ, ενώ ο Εντερσον με τις επεμβάσεις του δεν άφησε τα «Ζαχαρωτά» να κάνουν την υπέρβαση. Στο -5 από την κορυφή η Σίτι, με την επίθεσή της να είναι καυτή. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά και την τριάρα στην Έβερτον έφτασε τα 27 γκολ στις πρώτες επτά στροφές, κάτι που είχε να συμβεί στην Αγγλία από το… 1895. Στο Champions League η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει με το δεξί, καθώς επικράτησε στο ρελαντί της Σαχτάρ με 3-0 στην Ουκρανία.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Σούπερ ξεκίνημα στο Champions League για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία διέλυσε εντός έδρας με 4-0 την Αταλάντα. Σε εντυπωσιακή βραδιά ο Ορσιτς, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Οι Κροάτες δεν θα παρουσιαστούν το ίδιο επιθετικά και στο Μάντσεστερ, μιας και η επίθεση της αντιπάλου είναι καυτή. Στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει ανάλογο ξεκίνημα και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι αριθμοί

Η Ντιναμό δεν έχει κερδίσει ποτέ επί αγγλικού εδάφους σε επτά επισκέψεις, μετρώντας πέντε νίκες, αλλά και δυο ισοπαλίες.

Η Ντιναμό δεν έχει κερδίσει στα 15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, έχοντας δυο ισοπαλίες και 13 ήττες. Μάλιστα, μετρά 12 σερί ήττες, καμία ομάδα στη διοργάνωση δεν έχει 13 ήττες διαδοχικές.

Η Σίτι κέρδισε 3-0 τη Σαχτάρ και αυτή ήταν η 30η νίκη με 3+ γκολ του Πεπ. Μόνο ο Αντσελότι είναι πιο πάνω με 32 νίκες.

Ο Καταλανός έχει κερδίσει δυο φορές στην καριέρα του τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (5-0,2-0) ως τεχνικός της Μπάγερν.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X