Τότεναμ - Μπάγερν: Ψάχνει αντίδραση η φιναλίστ!

Τότεναμ – Μπάγερν: Ψάχνει αντίδραση η φιναλίστ!

Εναρξη: 22.00, 01/10/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium (London)

H Tότεναμ φιλοξενεί την Μπάγερν στο Λονδίνο και αναζητά νίκη που θα τη βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Νίκη ανάσα ψάχνει η Τότεναμ
Η Τότεναμ σε… πανικό μετά και τον αποκλεισμό σοκ από την Κόλτσεστερ για το League Cup. Aλλωστε, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και η ήττα από τη Λέστερ για το πρωτάθλημα. Ο Ποκετίνο αναζητούσε… αντίδραση και η νίκη επί της Σαουθάμπτον ήρθε να ηρεμήσει την κατάσταση. Βέβαια, ούτε σε αυτό το ματς οι Σπερς έπεισαν με την εικόνα τους, όμως πήραν ανάσα. «Πιστεύω όταν έρθει μια μεγάλη νίκη, τότε θα αλλάξουν όλα» είπε ο Αργεντίνος τεχνικός και περιμένει κάτι εξαιρετικό από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς.

Μπήκε με το δεξί η Μπάγερν
Η Μπάγερν μπήκε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε εύκολα 3-0 του Ερυθρού Αστέρα. Αλλωστε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως στο τέλος ξέσπασε και πήρε αυτό που ήθελε. Πέρασε από την έδρα της Πάντερμπορν, νίκησε 3-2 και βρέθηκε στην κορυφή της Bundesliga. Μια νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ θα φέρει τους Βαυαρούς αγκαλιά με την πρόκριση, παρά το ότι βρισκόμαστε ακόμα στις δυο πρώτες στροφές. Αλλωστε,είναι αήττητοι στα εννέα τελευταία εκτός για το Champions League (6 νίκες, 3 ισοπαλίες). Το τελευταίο μεγάλο σερί (10 ματς) ήταν από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2014.

Η Τότεναμ στο Champions League

Η τελευταία συνάντηση της Τότεναμ με τη Μπάγερν ήταν τη σεζόν 1983-84, όπου και την απέκλεισε για το UEFA Cup.

H Τότεναμ έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια για το Champions League κόντρα σε γερμανικές ομάδες.

Η Τότεναμ έχει σκοράρει σε 23 από τα 25 παιχνίδια για το Champions League, απέτυχε να βρει δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με τη Λεβερκούζεν τη σεζόν 2016-17.

Ο Λούκας Μόουρα έχει σκοράρει έξι γκολ στα επτά τελευταία εκτός για το Champions League, ωστόσο απέτυχε να βρει δίχτυα στα έξι εντός έδρας ματς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X