Γαλατασαράι - Παρί Σεν Ζερμέν: Βήμα... πρωτιάς στην Τουρκία!

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν: Βήμα… πρωτιάς στην Τουρκία!

Εναρξη: 22:00, 01/10/2019
Γήπεδο: Türk Telekom Stadyumu, Κωνσταντινούπολη

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από την Γαλατά στην Τουρκία και θέλει να κάνει βήμα πρωτιάς. Για την υπέρβαση η «Τσιμ μπομ». 

Ισόπαλη η Γαλατά στην πρεμιέρα
Παρί και Ρεάλ βάζουν εμπόδια στον δρόμο για τις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League, ωστόσο η Γαλατά θέλει να παλέψει. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ και κόντρα στην Παρί θέλει να κάνει την υπέρβαση. Χωρίς νίκη στα δυο τελευταία στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχει μπει ιδανικά.

Μπήκε δυνατά η Παρί Σεν Ζερμέν!
Εκτός ο Μπαπέ, ο Νεϊμάρ, ο Καβάνι. Δεν είχε σημασία όμως για την Παρί. Της αρκούσε που ήταν εντός ο Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έζησε σπουδαίο βράδυ και με δύο δικά του γκολ καθάρισε την πρώην αγαπημένη του. Η Ρεάλ που επίσης είχε σημαντικές απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Μόντριτς, Ισκο, Μαρσέλο), ξέχασε να μπει στο υποτιθέμενο ντέρμπι του 1ου ομίλου και δίκαια γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0. Mε φόρα στην Τουρκία, αν και χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, τον Νεϊμάρ, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος. Εκτός και ο Καβάνι, ωστόσο στο νικηφόρο ματς με τη Μπορντό πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μπαπέ, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Μάουρο Ικάρντι.

Γαλατασαράι – Παρί Σεν Ζερμέν, οι αριθμοί του ματς

Αυτό θα είναι το ματς Νο5 με Γαλατά και Παρί στην Ευρώπη. Η κάθε ομάδα έχει κερδίσει από 2 φορές. Μία στο Κύπελλο Κυπελλούχων και μία στο Champions League.

Η Παρί έχει χάσει και τα δύο ματς της εκτός στο Champions League με τουρκικές ομάδες, έχοντας χάσει 3-1 από την Μπεσίκτας τον Οκτώβριο του 1997 και 1-0 με την Γαλατά τον Δεκέμβριο του 2000.

Η Γαλατά έχει χάσει το 50% των 10 αγώνων της στο Champions League με γαλλικές ομάδες: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μία από αυτές τις ήττες ήταν εντός: το 0-2 με την Μονακό τον Μάρτιο του 1994.

Η Παρί θα κοιτάξει να διασφαλίσει τρεις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας στο Champions League για πρώτη φορά από τον Φλεβάρη του 2013 με τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε την ομάδα από το Παρίσι σε μόλις ένα ακόμα ματς εκτός μετά από αυτό το σερί, που ήταν το 1-1 στην Μπαρτσελόνα.

Η Γαλατά δεν έχει βρει δίχτυα σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της στο Champions League, όσες φορές είχε γίνει αυτό στα προηγούμενα 17 ματς της στον θεσμό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X