Ρεάλ Μαδρίτης - Μπριζ: Για την πρώτη νίκη η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ: Για την πρώτη νίκη η Βασίλισσα!

Εναρξη: 19:55, 01/10/2019
Γήπεδο: Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπριζ και αναζητά την πρώτη της νίκη στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League.

Για την πρώτη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Μπερναμπέου την Μπριζ και καλείται να ξεπεράσει τη βαριά ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα του ομίλου από την Παρί στη Γαλλία. Η Βασίλισσα μπήκε με το αριστερό, αν και αυτό που… ενόχλησε περισσότερο ήταν η κάκιστη εμφάνιση. Οι Μαδριλένοι βρήκαν αντίδραση, απάντησαν με δυο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ απέσπασαν ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ατλέτικο εκτός έδρας. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παρουσιάζονται βελτιωμένοι και αμυντικά!

Πήρε βαθμό η Μπριζ
Δεν μπήκε με το δεξί η Μπριζ στη φάση των ομίλων, ωστόσο δεν έχασε, μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Γαλατασαράι. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω. Τρεις νίκες ακολούθησαν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την ομάδα του Κλεμέν να είναι ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και φαβορί για τον φετινό τίτλο!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπριζ, οι αριθμοί του ματς

Η Ρεάλ με την Κλαμπ Μπριζ έχουν βρεθεί τελευταία φορά σε ευρωπαϊκά Κύπελλα το 1976-1977. Οι Βέλγοι είχαν περάσει με συνολικό σκορ 2-0
(μία νίκη και μία ισοπαλία). Μετά η Κλαμπ Μπριζ αποκλείστηκε στα προημιτελικά για την Μενγκενγκλάντμπαχ.

Ρεάλ και Μπριζ έχουν παίξει στο Μπερναμπέου τον Οκτώβριο του 1976 σε ευρωπαϊκό ματς. Το ματς αυτό ήρθε 0-0 και ήταν το προηγούμενό τους στην Μαδρίτη.

Η Ρεάλ δεν έχει βρει δίχτυα στα προηγούμενα δύο ματς με την Μπριζ. Είναι μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχει βρει δίχτυα στην Ευρώπη. Οι άλλες δύο ήταν οι Ίπσουιτς σε 2 ματς και Άρσεναλ σε 2 αγώνες.

Η Ρεάλ με βελγικές ομάδες έχει συνολικό σκορ εντός έδρας 14-2. Η τελευταία της ήττα σε ανταγωνιστικό ματς στο γήπεδό της από ομάδα από το Βέλγιο ήταν τον Δεκέμβριο του 1969 με τη Σταντάρ Λιέγης στην Ευρώπη (4 νίκες, 1 ισοπαλία και καμία ήττα στα άλλα ματς).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X