Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Μέσι στην Ουκρανία!

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Μέσι στην Ουκρανία!

Έναρξη: 22.00, 24/11/2020
Γήπεδο: NSK Olimpijs’kyj (Kyiv (Kiev)

Με ψυχολογία η Ντιναμό
Τι και αν ο κορονοϊός έχει κάνει άνω – κάτω την Ντιναμό Κιέβου, οι Ουκρανοί έχουν τον τρόπο να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αλλωστε, οι μικροί της ομάδας έβαλαν πολύ δύσκολα στη Μπαρτσελόνα και λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στο ραντεβού τους στη Βαρκελώνη, όπου η ομάδα του Κούμαν επικράτησε 2-1. Oι Ουκρανοί μετρούν μόλις μια ισοπαλία, στην Ουγγαρία με τη Φερεντσβάρος. Μετά τη διακοπή η Ντιναμό επέστρεψε με νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορεί να είχε 13 απουσίες, όμως επιβλήθηκε δίκαια με 2-0 εκτός έδρας της Ινγκουλετς για να παραμείνει στην κορυφή στο +3 από τη Σαχτάρ.

«Θέλουμε να κερδίσουμε. Η Ντινάμο έλειπε για πολλά χρόνια από το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως βλέπω ήδη τους παίκτες μου να εξελίσσονται σε αυτό το επίπεδο. Οι προπονήσεις γίνονται με πολύ διαφορετικό τρόπο σε σχέση με αυτόν που είχαμε συνηθίσει. Ακόμη και χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα παραμένει Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Λουτσέσκου. Με σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Τσιγκανκόβ (βασικός εξτρέμ) και Σιντόρτσουκ (βασικός μέσος), Κοστέβιτς (βασικός μπακ), Μπισέντιν (βασικός φορ).

Χωρίς Μέσι στο Κίεβο η Μπαρτσελόνα!

Ακόμα μια κακή εμφάνιση, ακόμα μια ήττα (0-1) για τη Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά στο ντέρμπι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Οι Καταλανοί με τρεις ήττες στα πέντε τελευταία στη LaLiga κάνουν από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία τους. Βέβαια, στο Τσάμπιονς Λιγκ η κατάσταση είναι διαφορετική, τρεις διαδοχικές νίκες, η μία στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Ακόμα και ισοπαλία μπορεί να πάρει από σήμερα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Ακολουθεί η Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία την επόμενη Τετάρτη και κλείνει τον όμιλο με το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους (στη Βαρκελώνη).

«Αποφασίσαμε να αφήσουμε έξω Μέσι και Ντε Γιονγκ, καθώς έρχονται από πολλά και διαδοχικά παιχνίδια» τόνισε ο Κούμαν, ο οποίος δεν μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα. Εκτός και οι Πικέ και Σέρχι Ρομπέρτο με σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ανσου Φάτι, ο Μπουσκέτς, ο Αραούχο.

Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα, οι αριθμοί του ματς

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η τελευταία νίκη της Ντινάμο χάνεται το 1997.

Ο Λουτσέσκου έχει χάσει και τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής.

Απίθανο. Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόλις ένα από τα 37 προηγούμενα παιχνίδια της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετρά 5 διαδοχικές νίκες, σερί που είναι το καλύτερό της από το 2012.

Μόλις μια νίκη έχει πάρει η Ντινάμο στα 11 τελευταία της παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν κέρδισε κανένα από τα φετινά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X