Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία: Η πρόκριση περνά από το Παρίσι!

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία: Η πρόκριση περνά από το Παρίσι!

Χωρίς περιθώρια η Παρί

Μπορεί ο Κιλιάν Μπαπέ να βρήκε δίχτυα δυο φορές κόντρα στη Μονακό και να πέρασε στην 5η θέση όλων των σκόρερ του συλλόγου, ωστόσο, η Παρί ηττήθηκε 3-2 στο Πριγκιπάτο και είδε τους ανταγωνιστές να πλησιάζουν επικίνδυνα. Κάκιστη στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν μπόρεσε να περιορίσει την αντίπαλό της. Δεν είναι καλό το ξεκίνημά της στο Champions League, αφού έπειτα από τρεις στροφές μετρά μόλις μια νίκη, κι αυτή εκτός έδρας επί της Μπασάκ. Μετά την ήττα της πρεμιέρα από τη Γιουνάιτεντ εντός, ηττήθηκε και από τη Λειψία στη Γερμανία με 2-1. Οι πολλές απουσίες βασικών, τα προβλήματα στην άμυνα, αλλά και το γεγονός πως για μισή ώρα περίπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο (ολοκλήρωσε με εννέα) της στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Επιστρέφει ο Νεϊμάρ, ωστόσο εκτός πλάνων παραμένουν οι τιμωρημένοι Κιμπέμπε και Γκουέγ. «Είναι βασικός παίκτης για εμάς, δεν είναι 100% φυσικά, αλλά θα ξεκινήσει βασικός. Ο Νεϊμάρ μπορεί να διαχειριστεί αγώνες όπως αυτό, σωματικά και ψυχικά» τόνισε ο Τούχελ. Ο Γερμανός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του στον πάγκο της Παρί σε περίπτωση ήττας από τη Λειψία.

Βήμα πρόκρισης η Λειψία

Η Λειψία επέστρεψε με στραβοπάτημα στη Bundesliga, μιας και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Ηταν η δεύτερη απώλεια της ομάδας στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με συνέπεια να μείνει εκτός κορυφής. Η Λειψία ταξιδεύει στο Παρίσι για να κάνει τη διαφορά και το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Εχει έξι βαθμούς μετά τη νίκη της πρεμιέρας με τη Μπασάκ εντός, αλλά και αυτή απέναντι στην Παρί, όπου επικράτησε 2-1 με ανατροπή. Εξαιρετική αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε, πίεσε και πήρε αυτό που ήθελε. Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ πέτυχε τέσσερα γκολ στα πέντε τελευταία του ως βασικός στη διοργάνωση. Είχε σκοράρει δυο στα 14 πιο πρόσφατα. Είναι ο ηγέτης της επιθετικά και ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λειψία, οι αριθμοί του ματς

Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση των δυο ομάδων για τη διοργάνωση σε 98 ημέρες. Παρί και Λειψία έχουν μία νίκη.

Στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις της Λειψίας στη Γαλλία σημειώθηκαν 16 γκολ (5.3 μέσο όρο), ωστόσο πρώτη φορά θα βρει απέναντί της την Παρί.

Η Παρί μετρά τέσσερις ήττες και μόλις δυο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα με γερμανικές ομάδες. Στα δυο τελευταία ραντεβού ηττήθηκε από Μπάγερν και Λειψία.

Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ στο Παρίσι. Η Παρί δεν έχει χάσει ποτέ δυο διαδοχικά παιχνίδια εντός στη διοργάνωση.

Ο Ανχελ Ντι Μαρία έχει συμμετοχή σε τέσσερα γκολ στα δυο τελευταία με τους «Ταύρους» για το Champions League. Από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, ο Σάμπιτζερ έχει συμμετοχή σε επτά γκολ στη διοργάνωση.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει βρει δίχτυα στο Champions League μέσα στο 2020. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν με τη Γαλατασαράι τον Δεκέμβριο του 2019. Ο Γάλλος σε 519 αγωνιστικά λεπτά αναζητά ακόμα το γκολ…

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X