Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπασακσεχίρ: Ψάχνει νίκη... πρόκρισης στο Old Trafford!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ: Ψάχνει νίκη… πρόκρισης στο Old Trafford!

Εναρξη: 22.00, 24/11/2020
Γήπεδο: Old Trafford

Να μη μπει σε περιπέτειες η Μαν. Γιουνάιτεντ
Χρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη Νοεμβρίου για να πετύχει η Μάντσεστερ την πρώτη νίκη στο Ολντ Τράφορντ για την Premier League. Οι παίκτες του Σόλσκιερ επικράτησαν 1-0 της Γουέστ Μπρομ και βρέθηκαν στο -7 από την κορυφή, αλλά και με ματς λιγότερο. Οι «Κόκκινοι» μπορεί να μην έπεισαν με την εικόνα τους, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν, μια νίκη ηρεμίας. Πλέον, στρέφουν το βλέμμα τους στον… τελικό με τη Μπασακσεχίρ. Η Γιουνάιτεντ έπειτα το υπέροχο ξεκίνημα στους ομίλους του Champions League και τις δυο μεγάλες νίκες με Παρί (εκτός), Λειψία (εντός) γνώρισε την ήττα στην Τουρκία με 2-1. Κακή εμφάνιση, χωρίς αρχή και τέλος, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, με συνέπεια να μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League. Στα θετικά για την ομάδα του Σόλσκιερ, η επιστροφή του εξαιρετικού μπακ, Τέλες.

Εκανε την έκπληξη η Μπασακσεχίρ

Tέλος στο καλύτερο σερί της διετίας της Μπασακσεχίρ έβαλε η Μπεσίκτας, η οποία και επικράτησε 3-2 εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην άμυνα και παρά την αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ανατροπή. Ωστόσο, με βάση τη γενικότερη εικόνα τους, οι πρωταθλητές Τουρκίας βρίσκονται σε καλό μομέντουμ κι έχουν αφήσει πίσω τους το κάκιστο ξεκίνημα. Στο Champions League πέτυχαν την πρώτη τους νίκη και με το 2-1 επί της Γιουνάιτεντ απέδειξαν πως δεν έχουν ρόλο κομπάρσου στον όμιλο. Στα θετικά, η επιστροφή των δυο βασικών επιθετικών Κριβελί και Ντεμπά Μπα. Ετσι, θα παρουσιαστούν κομπλέ απέναντι στους «Κόκκινους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπασακσεχίρ, οι αριθμοί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με αντιπάλους από την Τουρκία στο Champions League, έχοντας και μια νίκη.

Στο Old Trafford, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της κόντρα σε τουρκική ομάδα σε Champions League και Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει τα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση με συνολικό σκορ 20-1.

Η Μπασακσεχίρ έχασε τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, αποτυγχάνοντας να σκοράρει στα δυο πιο πρόσφατα.

Ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοράρει σε τρεις διαδοχικές εμφανίσεις στο Champions League μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ τον Μάρτιο του 2010.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X