Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα: Ο Μπαπέ παίρνει τη σκυτάλη από τον Μέσι!

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Ο Μπαπέ παίρνει τη σκυτάλη από τον Μέσι!

Εναρξη: 22:00, 10/03/2021

Γήπεδο: Παρκ Ντε Πρενς 

Μπαρτσελόνα vs Παρί Σεν Ζερμέν στο επαναληπτικό αγώνα για τους «16» του Champions League! Με σύμμαχο το 4-1, αλλά χωρίς τον Νεϊμάρ οι Γάλλοι. 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Αγκάλιασε την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ηταν η πρώτη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νόου», αλλά και η ρεβάνς για το 6-1 του 2017! Με έναν απολαυστικό Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πήρε το… στέμμα από τον Λιονέλ Μέσι, οι Παριζιάνοι διέλυσαν με 4-1 τη Μπαρτσελόνα και αγκάλιασαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός συνόρων πάντως, συνεχίζει ακάθεκτη στο κυνήγι της πρωτιάς παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Λιλ. Επικράτησε 1-0 χωρίς Μ’Μπαπέ, Νεϊμάρ, Κιν στην έδρα της Μπορντό πριν μία εβδομάδα, ενώ ακολούθησε η σχετικά άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπρεστ που έφερε και την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου. «Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτό το 6-1. Φέτος είναι διαφορετικά τα δεδομένα, εμείς ζούμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε» τόνισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Εκτός αναμέτρησης ο Νεϊμάρ, αλλά και ο Κιν που είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ανεβασμένη η Μπαρτσελόνα

Ηταν ίσως η καλύτερη εβδομάδα της φετινής σεζόν! Δύο νίκες επί της Σεβίλλης, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, άνετο πέρασμα από την Παμπλόνα επί της Οσασούνα (0-2), ιδανική για την ίδια ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης, αλλά και νέα διοίκηση που υπόσχεται να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Τέσσερα σερί ματς με νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ και το κλίμα δείχνει να αλλάζει στη Βαρκελώνη «Η Σεβίλλη και το Κύπελλο ανέβασαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αν και δεν θέλω να συγκρίνω τη μία περίπτωση με την άλλη. Είμαστε μια ομάδα που πάντα δημιουργεί ευκαιρίες. Αν είμαστε σούπερ αποτελεσματικοί, ποτέ δεν ξέρεις» τόνισε ο Κούμαν, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών. Οι στόπερ Πικέ και Αραούχο έμειναν εκτός αποστολής και αναζητείται… στόπερ! Μινγκέθα, Ουμτιτί και Λανγκλέ είναι οι μοναδικοί διαθέσιμοι…

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, οι αριθμοί!

Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Παρί στους τρεις, από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες νοκ-άουτ Champions League.

Μόνο το ζευγάρι Ντόρτμουντ – Ρεάλ έχει συναντηθεί περισσότερο (10) από το ζευγάρι Παρί – Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, αυτές οι εννέα συναντήσεις Γάλλων και Ισπανών έχουν δώσει 37 (!) γκολ!

Η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να προκριθεί στα προημιτελικά για 14η διαδοχική φορά. Την τελευταία φορά που αποκλείστηκε στους «16» ήταν από την Λίβερπουλ τη σεζόν 2006-07.

Ο Μπαπέ είχε σκοράρει μόλις ένα γκολ σε εννέα ματς νοκ άουτ για το Champions League με την Παρί. Πέτυχε όμως χατ τρικ στην Ισπανία κι έσπασε την… κατάρα.

Ενατη διαδοχική παρουσία της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των 16. Μετρά πέντε προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της Ντόρτμουντ μετρούσε τρεις σερί αποκλεισμούς.

X